طرز تهیه کباب چنجه ماهی رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب چنجه ماهی رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب چنجه ماهی کباب چنجه ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب بین المللی است که با رسپی های مختلف …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب توری خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب توری کباب توری یکی از دستورهای پخت کباب کوبیده است، که با این روش نیازی به استفاده از سیخ نیست، …

طرز تهیه کوکو پنیر

طرز تهیه کوکو پنیر, کوکو پنیر گیلانی , کوکو با پنیر صبحانه , کوکو پنیر و شوید

کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید و از آن در مهمانی‌ها به عنوان یک پیش‌غذای پر طرفدار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو پنیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
پنیر رنده شده۳۰۰ گرم
سیر رنده شده۱ تا ۲ حبه
شوید خشک۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۳ عدد
مغز گردو خرد شده۵۰ گرم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه۴/۱ قاشق چای خوری
زرشک تفت داده شده برای تزئینبه مقدار لازم
مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پنیر

مرحله ۱: رنده کردن پنیر و سیر و مخلوط کردن آن‌ها

ابتدا مقداری پنیر را با رنده درشت رنده کنید، داخل یک ظرف بریزید، بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان یک یا دو حبه سیر را پوست بگیرید با رنده ریز رنده کنید، به پنیر رنده شده اضافه کنید، پنیر و سیر را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن شوید خشک و مغز گردو

سپس مقداری شوید خشک روی پنیر بریزید، بعد مغز گردوها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید، گردوها باید به اندازه‌ای خرد شوند که زیر دندان احساس شوند، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار مغز گردو را در مایه کوکو بیشتر بریزید.

مرحله ۳: اضافه کردن فلفل سیاه و تخم مرغ

بعد کمی فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، همه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس تخم مرغ‌ها را روی مخلوط بریزید، با قاشق خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند، تخم مرغ‌ها باید با بقیه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۴: سرخ کردن و پختن کوکو

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با لیسک در کف تابه پهن و صاف کنید، اجازه دهید تا کوکو روی حرارت خیلی کم بپزد، چون پنیر زود می‌سوزد.

مرحله ۵: برش دادن کوکو پنیر

وقتی یک طرف کوکو پخت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد و آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را به شکل قالبی از داخل آن خارج کنید، سپس کوکو را در ظرف دیگری قرار دهید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۶: تزئین کردن و سرو کوکو پنیر

سپس چند برش از کوکو پنیر را داخل ظرف مناسب بچینید، روی کوکو را با مقداری زرشک تفت داده شده، مغز گردو خرد شده و چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید و این غذای ساده و خوش طعم را همراه با نان تازه و انواع دورچین سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.