طرز تهیه دسر هویج، یک دسر بسیار خاص برای مهمانیها!
طرز تهیه دسر هویج
دسر هویج یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه در دسترس آماده و تهیه میشود این دسر از سه لایه مختلف و با طعمهای متنوع تشکیل شده و ظاهر آن را بسیار جذاب کرده و برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای لایه پایه | مقدار مواد |
بیسکوئیت | ۲ بسته |
کره یا مارگارین | ۱۵۰ گرم |
پنیر لبنه | ۴ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای لایه هویج | مقدار مواد |
هویج بزرگ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه سر پر |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
پودر گردو | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای محلبی | مقدار مواد |
شیر | ۴ پیمانه |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵ قاشق غذا خوری |
رنده پوست لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
وانیل | ۵ گرم |
مواد لازم برای لایه آخر | مقدار مواد |
بیسکوئیت ریز خرد شده | ۱ کاسه |
دانه انار | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر هویج
مرحله ۱: پودر کردن بیسکوئیت
ابتدا بیسکوئیتها را با میکسر کاملا پودر کنید اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب برقی یا دستی استفاده کنید و بیسکوئیتها را خوب پودر کنید، با توجه به سلیقه خودتان میتوانید از بیسکویت ساده و یا شکلاتی و یا طعمدار استفاده کنید.
مرحله ۲: ذوب کردن کره و ترکیب با بیسکوئیت
بعد بیسکوئیتهای پودر شده را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری کره را در یک ظرف کوچک بریزید و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
مرحله ۳: اضافه کردن پنیر لبنه به مخلوط
سپس کره را به بیسکوئیتها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کاملاً کره به خورد بیسکوئیتها برود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد مقداری پنیر لبنه را هم به مخلوط کره و بیسکوئیتها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند .
مرحله ۴: فشرده کردن مخلوط بیسکوئیت
بعد از آن مخلوط تشکیل شده را کف قالب مورد نظر بریزید و با ته لیوان یا پشت قاشق فشار دهید تا کاملاً کف قالب را بپوشاند و فشرده و منسجم شود و بعد از آن قالب را کنار بگذارید و سپس برای لایه دوم هویجها را تمیز بشورید و پوست بگیرید.
مرحله ۵: تهیه و پخت مخلوط هویج و شکر
سپس هویجها را با رنده ریز رنده کنید و در یک قابلمه کوچک بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بگذارید تا هویجها آب بیندازند و شکر در آنها حل شود.
مرحله ۶: اضافه کردن دارچین به مخلوط هویج
بعد کمی پودر دارچین به مخلوط هویجها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین در آنها پخش شود و سپس اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه هویجها روی حرارت ملایم بپزند و آب آنها کاملاً کشیده شود و عطر و طعم دارچین به خورد هویجها برود.
مرحله ۷: اضافه کردن مغز گردو به مخلوط هویج
بعد از این که آب هویجها کاملاً کشیده شد سپس مقداری مغز گردو را که از قبل پودر کردهاید به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود.
مرحله ۸: تهیه لایه هویجی روی بیسکوئیت
سپس مخلوط هویج را روی لایه بیسکوئیتی بریزید به طوری که کاملا سطح آن را بپوشاند و به خورد لایه بیسکوئیتی برود بعد برای درست کردن محلبی برای لایه سوم مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و کمی آرد به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۹: تهیه محلبی از شیر و آرد
وقتی آرد و شیر کاملاً با هم ترکیب و یکدست شدن بعد مقداری نشاسته را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر گلوله نشود سپس شکر را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و مخلوط تشکیل شده یکدست شود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن رنده پوست لیمو به محلبی
سپس یک لیمو را تمیز بشورید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، در هنگام رنده کردن پوست لیمو دقت کنید و که فقط قسمت سبز رنگ پوست لیمو را رنده کنید و به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ شدن میشود.
مرحله ۱۱: به غلظت رساندن مخلوط
بعد رنده پوست لیمو را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم لیمو در مواد پخش شود و بعد ظرف مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود و همه مواد با هم خوب ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ۱۲: اضافه کردن وانیل
وقتی که مخلوط مواد به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و کمی وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد از این که کمی خنک شد آن را روی لایه هویجی دسر بریزید و پخش کنید.
مرحله ۱۳: خنک کردن محلبی
سپس اجازه دهید تا محلبی در دمای محیط کاملاً خنک شود و خودش را بگیرد و بعد از آن مقداری بیسکوئیت پودر شده را روی محلبی بریزید و پخش کنید تا سطح آن را بپوشاند و بعد با سلیقهای خودتان روی آن را با مقداری دانههای انار تزئین کنید.
مرحله ۱۴: تزیین دسر
برای تزئین دسر میتوانید از انواع مغزیجات مثل پودر پسته، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و شکلات چیپسی و یا برشهایی از موز و توت فرنگی استفاده کنید و سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا دسر خوب خودش را بگیرد.
مرحله ۱۵: برش زدن و سرو دسر هویج
بعد از تقریباً یک ساعت که دسر در یخچال خوب جا افتاد و بافت آن منسجم شد دسر را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی آن را از داخل قالب خارج کنید و بعد در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس دسر هویج را در ظرف مناسب بچینید.در آخر دسر هویج را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دسرها و مخلفات دیگر سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- جا دستمال کاغذی ماشین عروسکی حیوانات؛ ۱۵ ایده فوقالعاده برای تزیین خودرو
- جدیدترین گوشواره وینتیج مرواریدی؛ ۱۵ مدل که نباید از دست بدهید
- انگشتر طلا مینیمال ترند؛ ۱۵ مدل جدید و شیک برای استایل مینیمالیستی
- با آباژور گل رزتزئینی دکوراسیونتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- 15 طرح ناخن مینیمال طلاکوب ؛ درخشش ظریف روی ناخنهات!
- ۱۵ مدل انگشتر لوکس و ترندی دخترونه طلا؛ طراحیهای بهروز و فاخر برای زیورآلات
- منبع :
- muhallebinindibi