طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه و خونگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه و خونگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب یکی از انواع دسرهای بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته با روش متفاوت تری …

طرز تهیه مسقطی انار، یک دسر خاص و خوشرنگ پاییزی!

طرز تهیه مسقطی انار، یک دسر خاص و خوشرنگ پاییزی!

طرز تهیه مسقطی انار مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه پودینگ ژله ای

طرز تهیه پودینگ ژله ای طرز ریختن ژله روی پودینگ طرز تهیه پودینگ وانیلی با ژله طرز تهیه پودینگ ساده با نشاسته ذرت طرز تهیه پودینگ شکلاتی با ژله طرز تهیه پودینگ آماده با ژله کیک پودینگ ژله ای

پودینگ ژله‌ای یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف و سبک دارد و تقریبا شبیه فرنی است، این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع درست می‌شود و می‌توانید این دسر را با طعم‌های مختلف و متنوع ژله‌ها آماده و تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ ژله ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم پودینگ ژله ای
آرد گندم۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
شیر۵ لیوان فرانسوی
شکر۹ تا ۱۰ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذا خوری
وانیلبه مقدار لازم
گلاب۲ قاشق غذا خوری
پودر ژله۱ بسته

طرز تهیه پودینگ ژله ای

آغاز تهیه پودینگ: مخلوط کردن مواد اولیه

برای طرز تهیه پودینگ ژله ای به روش مجلسی ابتدا مقداری آرد را در یک ظرف بریزید و بعد نشاسته را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، سپس شکر را روی ترکیب بریزید و هم بزنید و بعد مقداری شیر به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

گرم کردن مخلوط: افزودن شیر و وانیل

بعد از این که مخلوط صاف و یکدست شد، بقیه شیر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و سپس ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن پخش شود.

آماده‌سازی خامه: ترکیب خامه با پودینگ

سپس خامه را در یک ظرف بریزید و مقداری از پودینگ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم کاملا مخلوط کنید تا هم دما شوند و بافت خامه یکدست شود بعد به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

افزودن گلاب و تهیه ظروف سرو پودینگ

بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب در مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود، وقتی که مخلوط به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و سپس مقداری از آن را داخل ظرف‌های مناسب سرو بریزید.

آماده‌سازی ژله: ترکیب پودر ژله با آب جوش

سپس اجازه دهید تا پودینگ‌ها در دمای محیط خنک شوند و در این فاصله ژله را آماده کنید، پودر ژله مورد نظر خودتان در یک ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پودر ژله در آب حل و شفاف و یکدست شود.

تزئین پودینگ: افزودن ژله روی پودینگ و گذاشتن در یخچال

بعد یک لیوان آب سرد روی مایع ژله بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا مخلوط ژله کمی سرد شود، بعد از این که پودینگ‌ها سرد شدند و کمی خودشان را گرفتند، ژله‌ها را روی آن‌ها بریزید و بعد ظرف‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

فینیش پودینگ: تزئین با مغزهای خرد شده و سرو کردن

بعد از ۲ تا ۳ ساعت که ژله‌ها کاملا خودشان را گرفتند و سفت شدند، ظرف‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه و دلخواه خودتان با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز فندق و مغز گردو خرد شده و خلال بادام روی آن‌ها را تزئین کنید. در آخر پودینگ ژله‌ای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دسرها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.