طرز تهیه پودینگ ژله ای خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه پودینگ ژله ای
پودینگ ژلهای یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف و سبک دارد و تقریبا شبیه فرنی است، این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع درست میشود و میتوانید این دسر را با طعمهای مختلف و متنوع ژلهها آماده و تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ ژله ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم پودینگ ژله ای | |
آرد گندم | ۴ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۵ لیوان فرانسوی |
شکر | ۹ تا ۱۰ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژله | ۱ بسته |
طرز تهیه پودینگ ژله ای
آغاز تهیه پودینگ: مخلوط کردن مواد اولیه
برای طرز تهیه پودینگ ژله ای به روش مجلسی ابتدا مقداری آرد را در یک ظرف بریزید و بعد نشاسته را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، سپس شکر را روی ترکیب بریزید و هم بزنید و بعد مقداری شیر به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
گرم کردن مخلوط: افزودن شیر و وانیل
بعد از این که مخلوط صاف و یکدست شد، بقیه شیر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و سپس ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن پخش شود.
آمادهسازی خامه: ترکیب خامه با پودینگ
سپس خامه را در یک ظرف بریزید و مقداری از پودینگ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم کاملا مخلوط کنید تا هم دما شوند و بافت خامه یکدست شود بعد به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
افزودن گلاب و تهیه ظروف سرو پودینگ
بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب در مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود، وقتی که مخلوط به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و سپس مقداری از آن را داخل ظرفهای مناسب سرو بریزید.
آمادهسازی ژله: ترکیب پودر ژله با آب جوش
سپس اجازه دهید تا پودینگها در دمای محیط خنک شوند و در این فاصله ژله را آماده کنید، پودر ژله مورد نظر خودتان در یک ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پودر ژله در آب حل و شفاف و یکدست شود.
تزئین پودینگ: افزودن ژله روی پودینگ و گذاشتن در یخچال
بعد یک لیوان آب سرد روی مایع ژله بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا مخلوط ژله کمی سرد شود، بعد از این که پودینگها سرد شدند و کمی خودشان را گرفتند، ژلهها را روی آنها بریزید و بعد ظرفها را داخل یخچال قرار دهید.
فینیش پودینگ: تزئین با مغزهای خرد شده و سرو کردن
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که ژلهها کاملا خودشان را گرفتند و سفت شدند، ظرفها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه و دلخواه خودتان با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز فندق و مغز گردو خرد شده و خلال بادام روی آنها را تزئین کنید. در آخر پودینگ ژلهای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دسرها سرو کنید.
- منبع :
- samanehgorgani