طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه پاناکوتای انار به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتای انار به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتای انار پاناکوتای انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا در شب یلدا درست می …

طرز تهیه مسقطی لاری خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه مسقطی لاری خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه مسقطی لاری مسقطی لاری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه بستنی انبه

طرز تهیه بستنی انبه, طرز تهیه بستنی انبه و موز , طرز تهیه بستنی انبه با ثعلب , طرز تهیه بستنی انبه بدون خامه , بستنی انبه با شیر , طرز تهیه بستنی انبه بدون ثعلب , طرز تهیه بستنی انبه با بستنی وانیلی , بستنی انبه یخی

بستنی انبه یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و دلچسب است که طرفداران زیادی دارد، این بستنی تنها با مقداری انبه و کمی شیر درست می‌شود، بستنی انبه را می‌توانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی در روزهای گرم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی انبه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
انبه۲ عدد
شیر۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بستنی انبه

مرحله ۱: آماده‌سازی انبه‌ها برای یخ زدن

ابتدا انبه‌ها را بشورید سپس پوست آن‌ها را بگیرید و در اندازه‌های کوچک‌تر خرد کنید بعد داخل ظرفی بریزید و در فریز قرار دهید، اجازه دهید تا انبه‌ها خوب یخ بزنند و سفت شوند بعد از تقریباً ۳ ساعت انبه‌ها را از داخل فریزر بیرون بیاورید.

مرحله ۲: پوره‌کردن انبه‌ها و اضافه کردن شیر

سپس انبه‌های یخ زده را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید حالا آن‌ها را کاملا پوره و له کنید بعد از آن مقداری شیر به انبه‌ها اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا کاملاً مخلوط شوند، در این مرحله بافت ترکیب تشکیل شده صاف و یکدست می‌شود.

مرحله ۳: ترتیب مخلوط در ظرف و تزئین اولیه

حالا مخلوط تشکیل شده را داخل یک ظرف مناسب ترجیحاً فلزی در شکل و اندازه دلخواه خودتان بریزید بعد سطح آن را با لیسک صاف کنید، برای تزئین روی بستنی می‌توانید از مقداری مغزیجات به دلخواه خودتان استفاده کنید و روی بستنی بچینید.

مرحله ۴: یخ‌زدن بستنی در فریزر

سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید، اجازه دهید تا بستنی کاملاً خودش را بگیرد طوری که بافت آن سفت و منسجم شود تقریبا بعد از ۴ تا ۵ ساعت که بستنی یخ زد و بافت آن قوام پیدا کرد می‌توانید ظرف آن را از داخل فریز بیرون بیاورید.

مرحله ۵: آماده‌سازی بستنی برای سرو

هرچه بستنی بیشتر در فریزر باقی بماند بیشتر یخ می‌زند در نتیجه بافت بهتر و منسجم‌تری خواهد داشت بعد از این که ظرف بستنی را از فریز بیرون آوردید با اسکوپ، بستنی انبه را به مقدار دلخواه داخل ظرف‌های کوچک تک نفره و شیک بریزید.

مرحله ۶: اضافه کردن خامه به بستنی

سپس با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای پره‌های همزن روی آن بماند سپس مقداری از خامه فرم گرفته را روی بستنی انبه بریزید و فرم دهید به جای خامه قنادی می‌توانید از خامه صبحانه استفاده کنید.

مرحله ۷: تزئین با شکلات ذوب شده

سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و آن را به روش بن‌ماری سرخ کنید و وقتی که کمی خنک شد شکلات را روی خامه فرم گرفته بریزید و آن را تزئین کنید به جای شکلات ذوب شده می‌توانید از تکه‌های شکلات روی خامه استفاده کنید.

مرحله ۸: تزئین نهایی بستنی و سرو کردن

بعد با سلیقه خودتان مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده یا خلال بادام هم روی بستنی بریزید و آن را تزئین کنید، سپس بستنی انبه را در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.