طرز تهیه بستنی انبه، دستور فوری با طعم فوقالعاده جذاب!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه پاناکوتای انار به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه پاناکوتای انار پاناکوتای انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا در شب یلدا درست می …
طرز تهیه مسقطی لاری خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه مسقطی لاری مسقطی لاری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه بستنی انبه
بستنی انبه یکی از انواع بستنیهای خوشمزه و دلچسب است که طرفداران زیادی دارد، این بستنی تنها با مقداری انبه و کمی شیر درست میشود، بستنی انبه را میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی در روزهای گرم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی انبه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
انبه | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه بستنی انبه
مرحله ۱: آمادهسازی انبهها برای یخ زدن
ابتدا انبهها را بشورید سپس پوست آنها را بگیرید و در اندازههای کوچکتر خرد کنید بعد داخل ظرفی بریزید و در فریز قرار دهید، اجازه دهید تا انبهها خوب یخ بزنند و سفت شوند بعد از تقریباً ۳ ساعت انبهها را از داخل فریزر بیرون بیاورید.
مرحله ۲: پورهکردن انبهها و اضافه کردن شیر
سپس انبههای یخ زده را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید حالا آنها را کاملا پوره و له کنید بعد از آن مقداری شیر به انبهها اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا کاملاً مخلوط شوند، در این مرحله بافت ترکیب تشکیل شده صاف و یکدست میشود.
مرحله ۳: ترتیب مخلوط در ظرف و تزئین اولیه
حالا مخلوط تشکیل شده را داخل یک ظرف مناسب ترجیحاً فلزی در شکل و اندازه دلخواه خودتان بریزید بعد سطح آن را با لیسک صاف کنید، برای تزئین روی بستنی میتوانید از مقداری مغزیجات به دلخواه خودتان استفاده کنید و روی بستنی بچینید.
مرحله ۴: یخزدن بستنی در فریزر
سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید، اجازه دهید تا بستنی کاملاً خودش را بگیرد طوری که بافت آن سفت و منسجم شود تقریبا بعد از ۴ تا ۵ ساعت که بستنی یخ زد و بافت آن قوام پیدا کرد میتوانید ظرف آن را از داخل فریز بیرون بیاورید.
مرحله ۵: آمادهسازی بستنی برای سرو
هرچه بستنی بیشتر در فریزر باقی بماند بیشتر یخ میزند در نتیجه بافت بهتر و منسجمتری خواهد داشت بعد از این که ظرف بستنی را از فریز بیرون آوردید با اسکوپ، بستنی انبه را به مقدار دلخواه داخل ظرفهای کوچک تک نفره و شیک بریزید.
مرحله ۶: اضافه کردن خامه به بستنی
سپس با سلیقه خودتان میتوانید مقداری خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی آن بماند سپس مقداری از خامه فرم گرفته را روی بستنی انبه بریزید و فرم دهید به جای خامه قنادی میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید.
مرحله ۷: تزئین با شکلات ذوب شده
سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و آن را به روش بنماری سرخ کنید و وقتی که کمی خنک شد شکلات را روی خامه فرم گرفته بریزید و آن را تزئین کنید به جای شکلات ذوب شده میتوانید از تکههای شکلات روی خامه استفاده کنید.
مرحله ۸: تزئین نهایی بستنی و سرو کردن
بعد با سلیقه خودتان مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده یا خلال بادام هم روی بستنی بریزید و آن را تزئین کنید، سپس بستنی انبه را در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- planet_cookie1