طرز تهیه پودینگ دانه چیا، دسری جذاب برای رژیمهای خاص!
طرز تهیه پودینگ انگلیسی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پودینگ انگلیسی پودینگ انگلیسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده کشور انگلیس است که معمولا برای شب سال نو تهیه …
طرز تهیه چیز کیک گلابی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک گلابی چیز کیک گلابی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته …
طرز تهیه محلبی شکلاتی خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه محلبی شکلاتی محلبی شکلات یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ترکیهای است که در همه کشورها و با روشهای مختلف آماده …
طرز تهیه پودینگ دانه چیا
پودینگ دانه چیا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس آماده و تهیه میشود، پودینگ دانه چیا بسیار پرخاصیت و پر انرژی است و به عنوان یک میان وعده مقوی برای کودکان بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ دانه چیا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بادام خام | ۳۰ عدد |
آب | ۱ لیوان |
ماست یونانی | به مقدار لازم |
عسل | به مقدار لازم |
وانیل | به مقدار لازم |
دانه چیا | ۱ قاشق غذا خوری |
مغزیجات آجیل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه پودینگ دانه چیا
مرحله ۱: آمادهسازی بادامها برای پوستگیری
ابتدا تعدادی بادام خام را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری آب جوش را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بمانند و پوست آنها بلند شود بعد از آن پوست بادامها را از مغز آنها به راحتی جدا کنید.
مرحله ۲: تهیه شیر بادام
مغز بادامها را داخل مخلوط کن بریزید و آنها را کاملاً پوره کنید سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود مخلوط تشکیل شده شیر بادام است که بسیار مقوی است.
مرحله ۳: افزودن ماست یونانی
سپس مقداری ماست یونانی را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری عسل را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا مخلوط تشکیل شده کمی شیرین تر و خوش طعمتر شود.
مرحله ۴: اضافه کردن دانه چیا
بعد از آن مخلوط تشکیل شده را داخل ظرفی بریزید و مقداری دانه چیا به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید و سپس مقداری هم عسل در مخلوط مواد بریزید و هم بزنید، مقدار عسل بستگی به ذائقه خودتان دارد که چقدر شیرین شود.
مرحله ۵: تنظیم طعم پودینگ با وانیل و عسل
اگر نمیخواهید که پودینگ خیلی شیرین شود میتوانید عسل را اضافه نکنید اما اگر طعم شیرین برای پودینگ را دوست دارید عسل را با توجه به سلیقه خودتان کم و زیاد کنید و در لیوان بریزید سپس کمی وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶: استراحت در یخچال و سرو
بعد مخلوط پودینگ را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و همینطور دانههای چیا خوب خیس بخورند و نرم شوند و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم بروند و پودینگ دانه چیا خوش طعمتر و با کیفیتتر شود. در آخر پودینگ دانه چیا را به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- zahra.k._