طرز تهیه کمپوت گیلاس به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کمپوت گیلاس به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کمپوت گیلاس کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد …

طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی سنتی بستنی سنتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه پودینگ دانه چیا

طرز تهیه پودینگ دانه چیا طرز تهیه پودینگ جو دوسر و دانه چیا برای لاغری دانه چیا با شیر برای لاغری طرز تهیه پودینگ چیا رژیمی پودینگ چیا با موز طرز تهیه دانه چیا برای لاغری نحوه مصرف دانه چیا با شیر پودینگ دانه چیا و کره بادام زمینی کالری پودینگ چیا

پودینگ دانه چیا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس آماده و تهیه می‌شود، پودینگ دانه چیا بسیار پرخاصیت و پر انرژی است و به عنوان یک میان وعده مقوی برای کودکان بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ دانه چیا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بادام خام۳۰ عدد
آب۱ لیوان
ماست یونانیبه مقدار لازم
عسلبه مقدار لازم
وانیلبه مقدار لازم
دانه چیا۱ قاشق غذا خوری
مغزیجات آجیلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه پودینگ دانه چیا

مرحله ۱: آماده‌سازی بادام‌ها برای پوست‌گیری

ابتدا تعدادی بادام خام را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری آب جوش را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بمانند و پوست آن‌ها بلند شود بعد از آن پوست بادام‌ها را از مغز آن‌ها به راحتی جدا کنید.

مرحله ۲: تهیه شیر بادام

مغز بادام‌ها را داخل مخلوط کن بریزید و آن‌ها را کاملاً پوره کنید سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود مخلوط تشکیل شده شیر بادام است که بسیار مقوی است.

مرحله ۳: افزودن ماست یونانی

سپس مقداری ماست یونانی را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری عسل را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا مخلوط تشکیل شده کمی شیرین تر و خوش طعم‌تر شود.

مرحله ۴: اضافه کردن دانه چیا

بعد از آن مخلوط تشکیل شده را داخل ظرفی بریزید و مقداری دانه چیا به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید و سپس مقداری هم عسل در مخلوط مواد بریزید و هم بزنید، مقدار عسل بستگی به ذائقه خودتان دارد که چقدر شیرین شود.

مرحله ۵: تنظیم طعم پودینگ با وانیل و عسل

اگر نمی‌خواهید که پودینگ خیلی شیرین شود می‌توانید عسل را اضافه نکنید اما اگر طعم شیرین برای پودینگ را دوست دارید عسل را با توجه به سلیقه خودتان کم و زیاد کنید و در لیوان بریزید سپس کمی وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: استراحت در یخچال و سرو

بعد مخلوط پودینگ را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و همینطور دانه‌های چیا خوب خیس بخورند و نرم شوند و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم بروند و پودینگ دانه چیا خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر شود. در آخر پودینگ دانه چیا را به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.