طرز تهیه اسکمو آلبالو خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه اسکمو آلبالو
اسکمو آلبالو یکی از انواع بستنی یخیهای ساده و خوشمزه و لذیذ رشتی است که خیلی راحت و سریع درست میشود و به جای بستنیهای یخی بازاری مورد استفاده قرار میگیرد و در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکمو آلبالو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای اسکمو آلبالو | |
آلبالو | ۱ کیلو |
آلو | ۴ عدد |
آلوچه | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
آب | ۳/۱ لیوان |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
گلپر | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه اسکمو آلبالو
مرحله ۱: آمادهسازی و پخت آلوها
برای درست کردن اسکمو ابتدا به دلخواه و سلیقه خودتان هر میوه ترشی را مثل آلبالو، آلو سبز، آلو زرد و آلو سیاه را تمیز بشورید و بعد داخل یک تابه یا قابلمه بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و بعد کمی هم نمک روی آنها بریزید. بعد مقداری گلپر به آلوها اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت آلوها بپزند و نرم شوند به طوری که به راحتی گوشت و هسته آنها از هم جدا شود.
مرحله ۳: له کردن و صاف کردن آلوها
در زمان پخت کف روی مخلوط را بگیرید تا اسکمو خوش رنگتر و خوش طعمتر شود بعد از این که اسکمو پخت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود سپس با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی، آلوها را له کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن لواشک و مواد دیگر
بعد از این که آلوها کاملاً له و پوره شدند آن را داخل صافی بریزید و از صافی رد کنید تا هسته و پوست آلوها جدا شوند و گوشت آنها را داخل ظرف بریزد و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند، بعد به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری لواشک را برش بزنید.
مرحله ۵: ریختن مواد در لیوانها
سپس داخل لیوانهای پلاستیکی یا کاغذی یکبار مصرف یک برش از لواشک را قرار دهید و سپس مقداری از مخلوط مواد را با قاشق داخل لیوان بریزید بعد یک چوب بستنی را داخل مخلوط فرو کنید به طوری که مقداری از چوب بیرون از لیوان باقی بماند.
مرحله ۶: قرار دادن لیوانها در فریزر
بعد لیوانها را به مدت حداقل ۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مخلوط درون آنها سفت و منسجم شود و کاملاً خودش را بگیرد بعد از این زمان لیوانها را از فریزر بیرون بیاورید و بین دو دست کمی بچرخانید تا اسکمو به راحتی از لیوان جدا شود.
مرحله ۷: خارج کردن اسکمو از لیوانها و سرو
سپس اسکموها را از داخل لیوان بیرون بیاورید و روی اسکمو آلبالو به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری شربت آلبالو بریزید و در روزهای گرم سال به عنوان یک میان وعده دلچسب و خوش طعم همراه با یک نوشیدنی خنک و گوارا برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- fiuz.food