طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه دسر سیب خرما خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر سیب خرما خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر سیب خرما دسر سیب خرما یکی از انواع دسرهای مقوی و خوشمزه است که از آن می‌توان به عنوان یک …

طرز تهیه چیز کیک کاراملی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک کاراملی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک کاراملی چیزکیک کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و بین‌المللی است که برای پذیرایی بسیار شیک و مجلسی است و …

طرز تهیه دالگونا با بستنی

طرز تهیه دالگونا با بستنی, دستور تهیه قهوه دالگونا با بستنی

دالگونا با بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت درست می‌شود دالگونا با بستنی را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی تهیه کنید تا برای پذیرایی و مهمانی‌ها از آن استفاده کنید، این دسر لذیذ طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دالگونا با بستنی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌ چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شکر۳ قاشق غذا خوری
قهوه فوری۳ قاشق غذا خوری
آب جوش۴/۱ لیوان
بستنی شکلاتی۴ اسکوپ
شیر سرد۱ لیوان
شکلات تخته‌ای یا شکلات چیپسی برای تزئینبه مقدار لازم
موز برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه دالگونا با بستنی

مرحله ۱: تهیه مخلوط قهوه و شکر

ابتدا مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید، قهوه فوری را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس مقداری آب جوش را روی مواد بریزید، با فوم ساز یا همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط پفکی شود.

مرحله ۲: افزودن بستنی به مخلوط

مخلوط مواد را باید به قدری هم بزنید تا فرم بگیرند و خامه‌ای شکل شوند، بعد از آن داخل لیوان چند اسکوپ بستنی بریزید بستنی را می‌توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان از هر طعمی استفاده کنید اما بهتر است که از بستنی با طعم شکلات استفاده کنید.

مرحله ۳: ریختن شیر سرد روی بستنی

مقدار اسکوپ‌های بستنی کاملاً سلیقه‌ای است و می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان از بستنی کم‌تر یا بیشتری استفاده کنید بعد از این که بستنی‌ها را به شکل اسکوپی داخل لیوان ریختید مقداری شیر سرد روی آن‌ها بریزید دقت کنید شیر باید سرد باشد.

مرحله ۴: تنظیم دمای شیر و افزودن به لیوان

اگر شیر گرم باشد، بستنی‌ها زود آب می‌شوند و شکل و ظاهر دسر خراب می‌شود، پس بهتر است شیر را از یخچال بیرون بیاورید بعد روی بستنی‌ها بریزد، اگر از شیر پرچرب استفاده کنید طعم دسر بهتر می‌شود، که برای پذیرایی مناسب‌تر است.

مرحله ۵: اضافه کردن دالگونا

سپس مقداری دالگونا را به آرامی با قاشق روی بستنی‌ها بریزید تا در لیوان ته نشین نشود، مقدار استفاده از دالگونا در لیوان بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، می‌توانید مقدار دالگونا را کم و زیاد کنید تا در نهایت طعم دلخواهتان را به دست بیاورید.

مرحله ۶: تزئین و سرو دسر

سپس برای تزئین روی ظرف می‌توانید مقداری شکلات تخته‌ای را رنده کنید و روی مخلوط مواد بریزید یا از مقداری شکلات چیپسی برای تزئین آن استفاده کنید، علاوه بر این با سلیقه خودتان می‌توانید از چند برش حلقه‌ای موز برای تزئین استفاده کنید. در آخر دالگونا با بستنی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب همراه با انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 19 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.