طرز تهیه دسر به خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی حصیری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی حصیری بستنی حصیری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه بیسکو بستنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکو بستنی بیسکو بستنی که با نام بستنی بیسکویتی هم شناخته میشود یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه بینالمللی است، برای …
طرز تهیه دسر به
دسر به یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ترکیهای است که عطر و طعم بینظیری دارد و معمولا در فصل پاییز و با رسپیهای مختلفی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله روش پخت و طرز تهیه دسر به در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
به | ۲ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب | ۴۵۰ میلیلیتر |
دانه هل | به مقدار دلخواه |
چوب دارچین | به مقدار دلخواه |
بستنی وانیلی یا سرشیر | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه دسر به
مرحله اول
برای تهیه دسر به خوشمزه ابتدا به ها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید، بعد دانههای به را در بیاورید و کنار بگذارید و وسط به را که دانهها در آن قسمت وجود دارند کمی با چاقو در بیاورید تا گود شود.
نکته: هرچه پوست به زردتر باشد، موقع پخت خوشرنگتر میشود، چون بهها رسیدهتر هستند.
مرحله دوم
بعد داخل یک قابلمه که بهتر است مسی باشد آب و شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر کامل در آب حل شود و بافت مایع، یکدست و صاف شود.
مرحله سوم
اگر شکر ناخالصی داشت و رنگ مایع کدر رنگ بود یک سفیده تخم مرغ را بزنید و در مخلوط آب و شکر وقتی روی حرارت قرار دارند، بریزید و کمی صبر کنید.
مرحله چهارم
تقریبا ۲ تا ۳ دقیقه بعد سفیده تخممرغ همه ناخاصیهای مخلوط آب و شکر را به خود میگیرد و در کنار ظرف جمع میشود، بعد با قاشق سفیده را بگیرید و دور بریزید.
مرحله پنجم
وقتی مایع زلال شد، برشهای به را به مایع اضافه کنید و بعد به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان چوب دارچین و چند دانه هل که سوراخ کردهاید را در مخلوط بریزید.
مرحله ششم
سپس دانههای به را هم اضافه کنید و روی حرارت متوسط، بگذارید تا به جوش آید وقتی مخلوط مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید و ۴ تا ۵ ساعت اجازه دهید تا بهها خوب بپزند.
مرحله هفتم
وقتی که بهها تغییر رنگ دادن و آب مخلوط کشیده شد و به غلطت مناسب رسید، یعنی خوب پخته شدهاند پس ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید.
مرحله هشتم
برای این مرحله با سلیقه و ذائقه خودتان هم میتوانید از بستنی وانیلی استفاده کنید و هم سرشیر، ولی چون خود دسر شیرین است با سرشیر طعم بهتری پیدا میکند.
مرحله نهم
بعد بهها را در ظرف مناسب بچینید و داخل آن را که گود کرده بودید سرشیر یا بستنی بریزید و با پودر پسته یا پودر نارگیل و شیره خودِ به تزئین کنید، سپس دسر به را سرو کنید.
- منبع :
- cookbook_by_diila