طرز تهیه سس کارامل خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس کارامل خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یک طعم دهنده شیرین و خوشمزه است که در شیرینی پزی کاربرد دارد و در تهیه دسر، …

طرز تهیه چیز کیک لوتوس خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک لوتوس خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک لوتوس چیز کیک لوتوس یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا آموزش تصویری کمپوت گیلاس نکات کمپوت گیلاس خواص کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس تهیه و درست می‌شود و به عنوان یک چاشنی مناسب و خوش طعم و یا برای تزئین کیک و سایر دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کمپوت گیلاس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کمپوت گیلاس
گیلاسبه مقدار لازم
شکربه اندازه وزن گیلاس
آب۲ لیوان آب به ازای هر لیوان شکر

طرز تهیه کمپوت گیلاس

مرحله اول

برای طرز تهیه کمپوت گیلاس خوشمزه ابتدا گیلاس‌ها را تمیز بشورید و بعد برگ‌ها و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید، سپس به طوری که گیلاس‌ها نصف و خراب و له نشوند با یک وسیله هسته آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید، بهتر است از گیلاس‌های درشت و آبدار و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس معادل وزن گیلاس‌ها، شکر داخل یک قابلمه یا هر ظرف دیگری بریزید و به ازای هر لیوان شکر ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت یکدست و شفافی تشکیل شود، لازم نیست آب را بجوشانید.

مرحله سوم

بعد شیشه‌های با درب فلزی را تمیز بشورید و خشک کنید و گیلاس‌ها را در آن‌ها بریزید و روی گیلاس‌ها از مخلوط آب و شکر بریزید تا پر شود و سپس در شیشه‌ها را محکم ببندید به طوری که اگر برگرداندید آب داخل آن‌ها از کناره‌های در بیرون نریزد.

مرحله چهارم

سپس شیشه‌ها را داخل یک قابلمه بچینید و بعد در قابلمه مقداری آب بریزید به طوری که تا وسط شیشه‌ها را بگیرد و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کند و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت بجوشد‌.

مرحله پنجم

بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا سرد شود و بعد یک حوله را روی سطح صاف پهن کنید و شیشه‌های کمپوت را به شکل وارونه روی حوله قرار دهید تا هوای اضافی داخل آن‌ها خارج شود.

مرحله ششم

بعد از این که شیشه‌های کمپوت کاملا خنک شدند، آن‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک روز در یخچال بمانند و طعم شربت کاملا به خورد گیلاس‌ها برود و نرم‌تر شوند، سپس کمپوت را از داخل یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب بریزید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.