طرز تهیه ژله بطری چند رنگ، دسر جدید و بسیار شیک!
طرز تهیه ژله بطری
ژله بطری یکی از انواع ژلههای خوشمزه و جذاب است که به جای قالب از قوطی برای فرم دادن به ژلهها استفاده میشود، ژله بطری از چند لایه ژله با رنگ و طعم مختلف و به دلخواه درست میشود، این ژله شیک و جذاب خیلی راحت و سریع تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ژله بطری در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ژله با رنگ و طعم دلخواه | از هر کدام ۱ بسته |
آب جوش برای هر بسته ژله | ۱ لیوان |
شیر برای هر بسته ژله | نصف لیوان |
بطری با شکل و اندازه مناسب | ۱ عدد |
طرز تهیه ژله بطری
مرحله ۱: انتخاب و تهیه پودر ژلهها
ابتدا ۴ نوع پودر ژله را با رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید سپس داخل ۴ ظرف مختلف بریزید بعد روی هر کدام یک لیوان آب جوش بریزید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، بافت مخلوط ژلههای تشکیل شده باید یکدست و صاف شود.
مرحله ۲: استفاده از رنگهای متفاوت برای زیبایی
بهتر است که از پودر ژلههای با رنگهای مختلف استفاده کنید تا در نهایت شکل زیباتری داشته باشد بعد از این که پودر ژلهها کاملاً با آب مخلوط شدند برای این که بافت ژلهها شفافتر شود میتوانید ظرف ژلهها را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید.
مرحله ۳: افزودن شیر به مخلوط ژله
سپس مخلوط ژلهها را با قاشق هم بزنید تا پودر ژلهها کاملا در آب حل شوند و بافت مخلوط ژلهها شفاف شود بعد از این که ژلهها در دمای محیط کمی خنک شدند به هر کدام از آنها مقداری شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: انتخاب قالب و برش دادن بطری
بعد یک بطری را به دلخواه به عنوان قالب انتخاب کنید میتوانید از بطری روغن مایع استفاده کنید، سپس یک سطح آن را به شکل افقی برش بزنید و از قوطی جدا کنید، چون بطری روغن سطح صافی دارد آن را میتوانید به راحتی در یخچال قرار دهید.
مرحله ۵: چرب کردن داخل قوطی با روغن
سپس بطری را به شکل افقی روی سطح قرار دهید بعد داخل آن را کاملا با روغن مایع چرب کنید، اگر قوطی راخوب چرب کنید موقعی که ژله خودش را بگیرد و بخواهید آن را از قالب خارج کنید ژله به راحتی برمیگردد و از قالب بیرون میآید.
مرحله ۶: قرار دادن اولین لایه ژله در یخچال
بعد یکی از مخلوط ژلهها را داخل قوطی بریزید سپس قوطی روغن را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا نیم ساعت بماند و اولین لایه ژله نیم بند شود طوری که فقط کمی خودش را بگیرد نه این که ژله خیلی سفت شود چون بافت دسر خراب میشود.
مرحله ۷: توجه به زمان نگهداری ژله در یخچال
اگر ژله کمتر از این زمان در یخچال بماند موقعی که بخواهید لایه دوم را بریزید ژلهها با هم ترکیب میشوند و شکل آنها خراب میشود اگر بیشتر از این زمان ژله را در یخچال قرار دهید و لایهها سفت شوند موقع برگرداندن قالب، لایهها از هم جدا میشوند.
مرحله ۸: افزودن لایههای بعدی و قرار دادن در یخچال
بعد از نیم ساعت قوطی را از یخچال بیرون بیاورید لایه دوم را با قاشق روی لایه اول بریزید سپس دوباره قوطی را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا نیم ساعت بماند، لایه دوم هم نیم بند شود بعد از این که تقریبا خودش را گرفت قوطی را از یخچال درآورید.
مرحله ۹: تکمیل لایههای ژله و نهاییسازی
سپس لایه سوم ژله را به آرامی روی آن در قوطی بریزید و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا این لایه هم نیم بند شود، بعد از آن لایه چهارم را در قوطی بریزید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت قوطی را در یخچال قرار دهید تا ژلهها کاملا منسجم شوند.
مرحله ۱۰: خارج کردن ژله از قالب و آمادهسازی برای سرو
وقتی که ژلهها منسجم شدند و لایهها به هم چسبیدند قالب را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح قرار دهید بعد سر و ته قوطی را برش بزنید سپس یک ظرف را با آب سرد خیس کنید بعد قوطی ژلهها را در ظرف برگردانید تا کامل از آن خارج شوند.
مرحله ۱۱: تزئین و سرو ژله بطری
بعد ژله بطری را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از این دسر شیک و جذاب را داخل ظرف مناسب بچینید، با چند برش حلقهای موز و توت فرنگی تزئین کنید سپس برای پذیرایی همراه با دسرهای دیگر و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- marryam_abedi