طرز تهیه پودینگ نسکافه وانیلی، دسری خلاقانه و خوشمزه
طرز تهیه پودینگ نسکافه وانیلی
پودینگ نسکافه وانیلی یکی از انواع پودینگهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و یک دسر فوق العاده مناسب و شیک و برای پذیرایی و مهمانیها است. این دسر خوش طعم بافتی نرم و لطیف دارد و بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ نسکافه وانیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای پودینگ نسکافه | |
شیر | ۲ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵ قاشق غذا خوری |
نسکافه گلد یا قهوه فوری | ۱ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای پودینگ وانیلی | |
شیر | ۲ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس شکلات و لایه بیسکوئیتی | |
خامه صبحانه یا خامه قنادی | ۱۰۰ گرم |
شکلات تختهای | ۶۰ گرم |
بیسکوئیت پتی پور | ۱ بسته |
طرز تهیه پودینگ نسکافه وانیلی
مرحله ۱: ترکیب شیر و نشاسته ذرت
برای طرز تهیه پودینگ نسکافه وانیلی ابتدا ، شیر را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد شکر و نسکافه را روی مخلوط بریزید و هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.
مرحله ۲: اضافه کردن خامه و تهیه لایه اول
مخلوط را مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و بافت آن یکدست شود و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید سپس خامه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود، بعد یک لایه از پودینگ را داخل ظرفهای مورد نظر بریزید.
مرحله ۳: استراحت پودینگ و آمادهسازی بیسکوئیت
بعد سطح مواد را صاف کنید و ظرفها را داخل یخچال قرار دهید تا پودینگ نسکافه خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، سپس برای لایه بعدی بیسکوئیت پتی پور را با میکسر یا مخلوط کن کاملا پودر کنید، به طوری که بافت آن یکدست و صاف شود.
مرحله ۴: تهیه لایه بیسکوئیت
بعد از این که لایه پودینگ نسکافه کمی بسته شد، بیسکوئیتها را روی لایه اول بریزید و پخش کنید و سپس سطح آن را صاف کنید، برای پودر کردن بیسکوئیتها اگر میکسر یا مخلوط کن در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب دستی هم استفاده کنید.
مرحله ۵: تهیه پودینگ وانیلی
دوباره ظرف پودینگها را در یخچال قرار دهید و برای درست کردن پودینگ وانیلی، شیر را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد شکر را هم روی آنها بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۶: اضافه کردن خامه و تهیه لایه دوم
مخلوط را مدام هم بزنید تا غلظت آن بیشتر شود و بافت آن یکدست و صاف شود بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید، کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۷: استراحت پودینگ و تهیه سس شکلاتی
وقتی بافت مخلوط یکدست و صاف شد، یک لایه روی بیسکوئیتها بریزید و سطح آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا پودینگ وانیلی خودش را بگیرد و سفت شود، در این فاصله میتوانید برای تزئین روی پودینگ سس شکلاتی را درست کنید.
مرحله ۸: تهیه سس شکلاتی
خامه را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری نگه دارید تا گرم شود و بافت آن کمی نرم شود و بعد مقداری شکلات تختهای را خرد کنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۹: اضافه کردن سس شکلاتی به پودینگ
سپس سس شکلات را از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی از حرارت افتاد، طرف پودینگها را از یخچال بیرون بیاورید و سس شکلات را روی لایه پودینگ وانیلی بریزید، طوری که تمام سطح آن را بپوشاند و بعد سطح سس شکلات را صاف کنید.
مرحله ۱۰: تزئین و سرو پودینگ نسکافه وانیلی
دوباره ظرف پودینگها را داخل یخچال قرار دهید تا سس شکلات خودش را بگیرد و سفت شود، بعد از ۱ تا ۲ ساعت، پودینگها را از یخچال بیرون بیاورید و روی آنها را با شکلات چیپسی، پودر پسته، خردههای مغز گردو و ترافل رنگی تزئین کنید. در آخر پودینگ نسکافه وانیلی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب همراه با انواع مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- ashpazi_ronak_