طرز تهیه دسر اوریو، دسر بسیار لاکچری برای مجالس خاص!
طرز تهیه دسر اوریو
دسر اوریو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، برای تهیه این دسر پر طرفدار مواد اولیه در دسترس و کمی لازم است، دسر اوریو به روشهای مختلف تهیه میشود که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر اوریو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بیسکویت اوریو | ۱ بسته |
شیر | ۱ و نیم لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذه خوری پر |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
نسکافه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پسته و مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
ترافل رنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر اوریو
مرحله ۱: تهیه مخلوط شیر، شکر و نشاسته
ابتدا مقداری شیر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد از آن مقداری نشاسته ذرت را هم به مواد اضافه کنید، خوب با هم ترکیب کنید، سپس پودر نسکافه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۲: اضافه کردن خامه صبحانه
بعد از آن خامه صبحانه را روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس تعدادی از بیسکویتهای اوریو را از وسط باز کنید خامه آنها را جدا کنید و داخل مواد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و طعم مواد به خورد هم برود.
مرحله ۳: ترکیب کردن مخلوط روی حرارت ملایم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد کاملاً با هم ترکیب شوند، طوری که بافت یکدست و غلیظی تشکیل شود وقتی که مخلوط به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۴: خرد کردن بیسکویتهای اوریو
بعد بیسکویتهای اوریو را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید، آنها را کاملاً پودر کنید اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید برای خرد کردن بیسکویتها از گوشتکوب دستی استفاده کنید بیسکویتها را داخل نایلون بریزید و با گوشتکوب پودر کنید.
مرحله ۵: ساخت لایههای دسر
سپس یک قاشق از بیسکویتهای پودر شده را داخل مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا بافت مخلوط کمی منسجمتر شود بعد داخل لیوانهای سرو یک لایه از مخلوط مواد را بریزید سطح آن را صاف کنید سپس مقداری از بیسکویتهای پودر شده روی آن بریزید.
مرحله ۶: تزئین دسر با شکلات ذوب شده
دوباره یک لایه از مخلوط مواد بریزید، روی آن یک لایه دیگر پودر بیسکویت اضافه کنید لایه آخر را از مخلوط مواد بریزید، سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف کوچک قرار دهید به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذوب شود.
مرحله ۷: استراحت دادن به دسر در یخچال
وقتی شکلات کاملاً ذوب و یکدست شد ظرف را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا شکلات ذوب شده در دمای محیط کمی خنک شود سپس شکلات را به آرامی روی سطح مخلوط دسر بریزید تا به شکل یک لایه نازک روی سطح را بگیرد.
مرحله ۸: تزئین نهایی و سرو دسر اوریو
بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان روی دسر را با چند تکه بیسکویت، پودر پسته، مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی یا ترافلهای رنگی تزئین کنید سپس دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴ تا ۵ ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد. در آخر دسر اوریو را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a