طرز تهیه دسر گبوله، دسری بسیار شیک و جدید از ترکیه!
طرز تهیه دسر گبوله
دسر گبوله یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی شبیه فرنی دارد این دسر خیلی سریع و راحت آماده میشود، گبوله برای زمانهایی که وقت کافی برای درست کردن دسرهای زمانبر را ندارید بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر گبوله در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۴ قاشق غذا خوری |
کره | ۵ گرم |
شکر | نصف لیوان |
شیر | ۳ لیوان |
شیره انگور برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز گردو برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی یا شکلات تختهای برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر گبوله
مرحله ۱: تفت دادن آرد
ابتدا آرد را داخل یک تابه بریزید بعد روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا آرد کمی تفت داده شود و بوی خامی آن گرفته شود دقت کنید که در طول تفت دادن مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد، فقط کافی است که به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آرد را تفت دهید.
مرحله ۲: اضافه کردن کره به آرد
سپس کره را به آرد اضافه کنید، هم بزنید تا کره روی حرارت ذوب شود و با آرد کاملاً مخلوط شود مخلوط را خوب هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود و کره به خورد آرد برود بعد از این که بافت مخلوط یکدست شد در ادامه شکر را به مواد اضافه کنید.
مرحله ۳: ادغام شکر و شیر
بعد شکر را کمی تفت دهید، مخلوط را هم بزنید تا شکر کم کم ذوب شود و با مواد کاملا ترکیب شود، سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید، در عین حال مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرمی و یکدست شود.
مرحله ۴: تنظیم غلظت مخلوط
وقتی که مخلوط تشکیل شده به غلظت فرنی رسید، دیگر لازم نیست شیر اضافه کنید چون ممکن است که مخلوط خیلی شل شود در همین مرحله تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس تا هنوز مخلوط داغ است آن را داخل ظرفهای سرو بریزید.
مرحله ۵: افزودن شیره انگور
میتوانید دسر را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید یا از ظرفهای کوچک تک نفره برای آن استفاده کنید بعد روی دسر مقداری شیره انگور بریزید و به آن فرم دهید تا شیره انگو طعم عطر و طعم دسر را بهتر کند و همین که آن را تزئین کرده باشید.
مرحله ۶: تزئین با مغز گردو و مواد دیگر
سپس روی دسر نصف مغز گردو قرار دهید برای تزئین روی دسر به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید از پودر یا خلال پسته، خلال بادام، مغز فندق خرد شده یا شکلات چیپسی هم استفاده کنید بعد اجازه دهید تا دسرها در دمای محیط کاملا خنک شوند.
مرحله ۷: استراحت و خنک کردن دسر در یخچال
بعد از این که دسر خوب خنک شد میتوانید ظرفها را داخل یخچال هم قرار دهید تا دسر به مدت یک ساعت استراحت کند، خوب خودش را بگیرد و کاملاً خنک شود، سپس دسر را از یخچال بیرون بیاورید و برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل بینظیر جامدادی فانتزی رومیزی کیوت؛ بامزه و رنگارنگ!
- ۱۵ ایده جذاب دستبند طلای مینیمال و جذاب؛ ساده ولی فوقالعاده شیک
- گلدانهای مینیمال مشکی؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ مدل ست ساعت و سرویس جواهر دخترونه؛ ایدههای مدرن و شیک برای هدیههای خاص
- ۱۵ مدل دستبند مرواریدی ترند و لاکچری؛ طراحیهای مدرن شیک برای استایلهای خاص
- جدیدترین طرحهای گوشواره طلا سنجاق؛ ۱۵ مدل شیک و متفاوت برای خانمها
- منبع :
- nahidrahpey