طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی مگنوم بستنی مگنوم یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای …

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیز کیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و معروف است که به دلیل بافت نرم و لطف …

طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه رنگینک قالبی رنگینک قالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای …

طرز تهیه حسو شاهرودی

طرز تهیه حسو شاهرودی , دستور پخت حسو شاهرودی

حسو شاهرودی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شاهرود است که عطر و طعم آن فوق العاده عالی است و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، حسو شاهرودی بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حسو شاهرودی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم حسو شاهرودی
آرد گندم۳ قاشق غذا خوری
نشاسته گل۱ قاشق غذا خوری
شکر۸ قاشق غذا خوری سر صاف
شیر۴ لیوان
وانیلبه مقدار لازم
گلاببه مقدار لازم

طرز تهیه حسو شاهرودی

آماده‌سازی و ترکیب آرد گندم و نشاسته با شیر

ابتدا آرد گندم را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس مقداری از شیر را روی آن‌ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند و بعد بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای از آرد باقی نماند.

صاف کردن مخلوط و افزایش غلظت آن

برای اینکه مخلوط صاف و یکدست شود و هیچ گلوله‌ای از آرد باقی نماند مخلوط را از صافی رد کنید، سپس ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلظت آن بیشتر شود، دقت کنید مخلوط را مدام هم بزنید تا حسو ته نگیرد.

افزودن شکر و وانیل برای طعم‌دهی

بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید و کمی قوام گرفت شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود سپس وانیل را روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

تشخیص پخت حسو و افزودن گلاب

وقتی که روی مخلوط حالت چین چین شد یعنی این که حسو آماده است و زمان پخت آن کامل شده است، در این مرحله با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری گلاب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مخلوط مواد پخش شود.

خنک کردن مخلوط و آخرین بار صاف کردن

بعد از آن مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، در انتها می‌توانید دوباره مخلوط را از صافی رد کنید تا اگر از همزدن غفلت کرده‌اید و گلوله‌ای در حسو باقی مانده است کاملاً صاف و یک دست شود.

سرو حسو و تزئین آن با مغزهای خرد شده

سپس مقداری از حسو را داخل ظرف‌های سرو بریزید و روی آن را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام تزئین کند و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود. در آخر حسو شاهرودی را به عنوان یک دسر خوش طعم و شیک همراه با انواع دسرها برای پذیرایی سرو کنید‌.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.