طرز تهیه حسو شاهرودی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی مگنوم بستنی مگنوم یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای …
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیز کیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و معروف است که به دلیل بافت نرم و لطف …
طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه رنگینک قالبی رنگینک قالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای …
طرز تهیه حسو شاهرودی
حسو شاهرودی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شاهرود است که عطر و طعم آن فوق العاده عالی است و خیلی راحت و سریع درست میشود، حسو شاهرودی بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حسو شاهرودی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حسو شاهرودی | |
آرد گندم | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته گل | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۸ قاشق غذا خوری سر صاف |
شیر | ۴ لیوان |
وانیل | به مقدار لازم |
گلاب | به مقدار لازم |
طرز تهیه حسو شاهرودی
آمادهسازی و ترکیب آرد گندم و نشاسته با شیر
ابتدا آرد گندم را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس مقداری از شیر را روی آنها بریزید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند و بعد بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلولهای از آرد باقی نماند.
صاف کردن مخلوط و افزایش غلظت آن
برای اینکه مخلوط صاف و یکدست شود و هیچ گلولهای از آرد باقی نماند مخلوط را از صافی رد کنید، سپس ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلظت آن بیشتر شود، دقت کنید مخلوط را مدام هم بزنید تا حسو ته نگیرد.
افزودن شکر و وانیل برای طعمدهی
بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید و کمی قوام گرفت شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود سپس وانیل را روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
تشخیص پخت حسو و افزودن گلاب
وقتی که روی مخلوط حالت چین چین شد یعنی این که حسو آماده است و زمان پخت آن کامل شده است، در این مرحله با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقداری گلاب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مخلوط مواد پخش شود.
خنک کردن مخلوط و آخرین بار صاف کردن
بعد از آن مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، در انتها میتوانید دوباره مخلوط را از صافی رد کنید تا اگر از همزدن غفلت کردهاید و گلولهای در حسو باقی مانده است کاملاً صاف و یک دست شود.
سرو حسو و تزئین آن با مغزهای خرد شده
سپس مقداری از حسو را داخل ظرفهای سرو بریزید و روی آن را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام تزئین کند و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود. در آخر حسو شاهرودی را به عنوان یک دسر خوش طعم و شیک همراه با انواع دسرها برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- chef.samanehgorgani