طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی زمستانی بستنی زمستانی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در فصل زمستان درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه شله اسپنوغی؛ ترکیبی خوشمزه از اسفناج و ماش

طرز تهیه شله اسپنوغی؛ ترکیبی خوشمزه از اسفناج و ماش

طرز تهیه شله اسپنوغی در پی یافتن دستور پخت‌های نوین و خوشمزه، سایت آموزشی نکته چی این بار به شما طرز تهیه یک …

طرز تهیه دالگونا با بستنی، دسری جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه دالگونا با بستنی، دسری جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه دالگونا با بستنی دالگونا با بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت درست می‌شود دالگونا با …

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار, طرز تهیه مسقطی انار با تصویر, دستور پخت مسقطی انار با آب انار

مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و برای پذیرایی‌ها به عنوان یک دسر شیک مورد استفاده قرار می‌گیرد مسقطی انار را به روش‌های مختلف می‌توانید درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مسقطی انار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آب انار طبیعی۲ پیمانه
نشاسته۵ قاشق غذا خوری
شکر۱ لیوان
گلاب۴ قاشق غذا خوری
کره۲۵ گرم

طرز تهیه مسقطی انار

مرحله ۱: آماده‌سازی آب انار و اضافه کردن نشاسته

ابتدا انارها را تمیز بشورید و آب آن‌ها را بگیرید و داخل ظرفی بریزید تا به اندازه کافی برسد سپس مقداری نشاسته را به آب انار اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل آن گلوله نشود و بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ۲: ترکیب آب انار و نشاسته و اضافه کردن شکر

سپس اجازه دهید که آب انار و نشاسته با هم بپزند و کم کم غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد وقتی که به غلظت فرنی رسید با فاصله کم، ابتدا شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شود.

مرحله ۳: افزودن گلاب و کره به مخلوط

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود سپس کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط شود و کاملاً به خورد آن‌ها برود و مواد سفت شوند.

مرحله ۴: خنک کردن مخلوط و ریختن در قالب

بعد از آن ظرف مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود و بعد مخلوط را داخل یک قالب مناسب با شکل و اندازه دلخواه خودتان بریزید می‌توانید از قالب مافین استفاده کنید و مخلوط را در آن بریزید.

مرحله ۵: قرار دادن دسر در یخچال برای استراحت

سپس قالب دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا دسر به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند و ببندد و خوب خودش را بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود و بعد از این که دسر آماده شد سپس قالب دسر را از داخل یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۶: جدا کردن مسقطی از قالب

بعد با یک چاقوی تیز اطراف مسقطی انار را از لبه‌های ظرف جدا کنید و ظرف را برگردانید و مسقطی انار را از داخل آن به طور کامل بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید دقت کنید که در هنگام بیرون آوردن از ظرف شکل آن خراب نشود.

مرحله ۷: تزئین و سرو مسقطی انار

سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مسقطی انار را با دانه‌های انار، خرده‌های مغز گردو، پودر پسته و برش‌های حلقه‌ای موز تزئین کنید و این دسر شیک و جذاب را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دسرها و شیرینی‌های متنوع دیگر سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.