طرز تهیه مسقطی انار، یک دسر خاص و خوشرنگ پاییزی!
طرز تهیه مسقطی انار
مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیراییها به عنوان یک دسر شیک مورد استفاده قرار میگیرد مسقطی انار را به روشهای مختلف میتوانید درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مسقطی انار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آب انار طبیعی | ۲ پیمانه |
نشاسته | ۵ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۴ قاشق غذا خوری |
کره | ۲۵ گرم |
طرز تهیه مسقطی انار
مرحله ۱: آمادهسازی آب انار و اضافه کردن نشاسته
ابتدا انارها را تمیز بشورید و آب آنها را بگیرید و داخل ظرفی بریزید تا به اندازه کافی برسد سپس مقداری نشاسته را به آب انار اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل آن گلوله نشود و بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۲: ترکیب آب انار و نشاسته و اضافه کردن شکر
سپس اجازه دهید که آب انار و نشاسته با هم بپزند و کم کم غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد وقتی که به غلظت فرنی رسید با فاصله کم، ابتدا شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شود.
مرحله ۳: افزودن گلاب و کره به مخلوط
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود سپس کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط شود و کاملاً به خورد آنها برود و مواد سفت شوند.
مرحله ۴: خنک کردن مخلوط و ریختن در قالب
بعد از آن ظرف مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود و بعد مخلوط را داخل یک قالب مناسب با شکل و اندازه دلخواه خودتان بریزید میتوانید از قالب مافین استفاده کنید و مخلوط را در آن بریزید.
مرحله ۵: قرار دادن دسر در یخچال برای استراحت
سپس قالب دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا دسر به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند و ببندد و خوب خودش را بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود و بعد از این که دسر آماده شد سپس قالب دسر را از داخل یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۶: جدا کردن مسقطی از قالب
بعد با یک چاقوی تیز اطراف مسقطی انار را از لبههای ظرف جدا کنید و ظرف را برگردانید و مسقطی انار را از داخل آن به طور کامل بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید دقت کنید که در هنگام بیرون آوردن از ظرف شکل آن خراب نشود.
مرحله ۷: تزئین و سرو مسقطی انار
سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مسقطی انار را با دانههای انار، خردههای مغز گردو، پودر پسته و برشهای حلقهای موز تزئین کنید و این دسر شیک و جذاب را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دسرها و شیرینیهای متنوع دیگر سرو کنید.
- منبع :
- zahra.k._