طرز تهیه تاتلی زبرا اناری، دسر ترکیه ای مناسب شب یلدا!
طرز تهیه تاتلی زبرا اناری
تاتلی زبرا اناری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این دسر خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد این دسر در لایههای مختلف آماده و تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تاتلی زبرا اناری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای محلبی قرمز | مقدار مواد |
آب انار | ۱ و نیم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
آرد گندم | ۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای محلبی سفید | مقدار مواد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
آرد گندم | ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
روغن برای چرب کردن قالبها | به مقدار لازم |
پودر نارگیل برای تزئین | ۳ قاشق غذا خوری |
دانههای انار برای تزئین | به مقدار لازم |
خلال پسته برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه تاتلی زبرا اناری
مرحله ۱: مخلوط کردن شکر و آب انار
ابتدا مقداری آب انار را بگیرید، آماده کنید و کنار بگذارید بهتر است از آب انار با طعم ملس استفاده کنید تا دسر خوش طعمتر شود، سپس مقداری شکر را داخل یک قابلمه بریزید بعد آب انار را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن آرد گندم و نشاسته ذرت به مخلوط
بعد مقداری آرد گندم به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس نشاسته ذرت را هم به مواد اضافه کنید، دوباره با هم مخلوط کنید، بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله ۳: هم زدن مخلوط روی حرارت تا غلیظ شدن آن
سپس به تدریج غلظت مواد بیشتر میشود، دقت کنید که مخلوط مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد وقتی که مخلوط تشکیل شده به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد از سرد شدن غلظت مواد بیشتر میشود.
مرحله ۴: مخلوط کردن شیر و شکر و اضافه کردن آرد گندم به آن
سپس مقداری شکر را داخل یک ظرف دیگر بریزید، شیر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد مقداری آرد گندم به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی تشکیل شود و آرد گندم کاملاً با بقیه مواد مخلوط شود.
مرحله ۵: اضافه کردن نشاسته ذرت به مخلوط مواد
بعد از آن مقداری نشاسته ذرت به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند، ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۶: اضافه کردن وانیل به مخلوط و هم. زدن مدام مواد
دقت کنید در هنگامی که ظرف روی حرارت قرار دارد مخلوط را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد، غلظت مخلوط مواد به تدریج بیشتر میشود در چند دقیقه آخر پخت مواد، مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.
مرحله ۷: برداشتن محلبی سفید از روی حرارت
وقتی که غلظت مخلوط مواد به غلظت فرنی رسید و بافت آن کاملا یک دست شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بهتر است که محلبی قرمز و اناری را همزمان با محلبی سفید و وانیلی درست کنید تا بافت یکی از آنها سفت نشود.
مرحله ۸: چرب کردن ظرف یا قالب و ریختن محلبی قرمز در آن
بعد از آن داخل ظرفهای مناسب سرو و تک نفره یا قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب کنید برای چرب کردن دیوارههای ظرف از فرچه استفاده کنید تا همه قسمتهای آن کاملاً چرب شود بعد مقداری از محلبی قرمز رنگ را با قاشق داخل ظرف بریزید.
مرحله ۹: ریختن محلبی سفید رنگ روی محلبی قرمز
سپس مقداری از محلبی سفید رنگ را روی آن در قسمت وسط آن بریزید، محلبی سفید رنگ در محلبی قرمز فرو میرود، در این صورت نگران نباشید، در نهایت شکل دسر به صورت دایرههای هم مرکز با لایههای رنگی میشود که بسیار جذاب و شیک است.
مرحله ۱۰: پر کردن ظرفهای دسر با محلبیهای رنگی
دوباره با قاشق مقداری از محلبی قرمز روی محلبی سفید بریزید، به همین ترتیب ادامه دهید، محلبیهای رنگی را روی هم بریزید تا ظرف دسر پر شود، همه ظرفهای دسر را به همین شکل پر و آماده کنید، بعد از آن ظرفهای دسر را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله ۱۱: قرار دادن دسرها در یخچال و استراحت آنها
اجازه دهید تا ظرف دسرها به مدت حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بمانند و دسرها خوب استراحت کنند، طوری که بافت آنها منسجم شود، خوب خودشان را بگیرند و عطر و طعم آنها با هم مخلوط شود، بعد از این مدت ظرف دسرها را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۱۲: بیرون آوردن دسر از داخل قالب
سپس ظرف دسرها را در یک ظرف دیگر برگردانید تا دسر به شکل کامل از داخل قالبها خارج شود، آن را در ظرف دیگری قرار دهید اگر دسر به راحتی از ظرف جدا نشد آن را با یک چاقوی تیز از ظرف جدا کنید بعد قالب را برگردانید تا دسر از آن خارج شود.
مرحله ۱۳: تزئین و سرو دسر تاتلی زبرا اناری
بعد از آن دسر تاتلی زبرا اناری را داخل ظرف مناسب قرار دهید روی آن مقداری پودر نارگیل بریزید بعد دسر را با دانههای انار و خلال پسته تزئین کنید، سپس این دسر خوش طعم و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کاشت ناخن گرادیان ترند؛ ۱۵ طراحی جدید و خلاقانه برای داشتن ناخنهایی متفاوت
- با آباژور گل رزتزئینی دکوراسیونتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- گوشواره استیل بلند درخشان؛ ۱۵ ایده خاص برای استایلهای خاص و شیک
- با بانکه سه تایی طلایی آشپزخانهتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- دستبند طلا زنانه ظریف؛۱۵ مدل شیک و جذاب برای استایلهای مختلف
- انگشتر طلا مینیمال ترند؛ ۱۵ مدل جدید و شیک برای استایل مینیمالیستی
- منبع :
- sofre.khodemani