طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه مسقطی انار، یک دسر خاص و خوشرنگ پاییزی!

طرز تهیه مسقطی انار، یک دسر خاص و خوشرنگ پاییزی!

طرز تهیه مسقطی انار مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و …

طرز تهیه پارافه موز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پارافه موز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پارافه موز پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها و تولدها …

طرز تهیه دسر پرتقالی

طرز تهیه دسر پرتقالی ساده طرز تهیه دسر پرتقالی با نشاسته دسر پرتقال با نشاسته ذرت دسر پرتقالی با بیسکویت طرز تهیه دسر پرتقالی با نان تست دسر پرتقال با بستنی دسر پرتقال با ژلاتین

دسر پرتقالی یکی از دسرهای شیک و خوشمزه است که ظاهری جذاب و خوش رنگ دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید این دسر خوش طعم و عطر را بدون خامه و ژلاتین درست کنید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای پودینگ
آب پرتقال۳ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری سرپر
پوست پرتقال رنده شده۱ عدد
مواد لازم برای کاستارد
شیر۱ لیتر
شکر۱ فنجان
آرد سمولینا۸ قاشق غذاخوری
وانیلبه مقدار لازم
مارگارین یا کره۱ قاشق چایخوری
بیسکوئیت شکلاتی کرم‌دارنصف بسته

طرز تهیه دسر پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه دسر پرتقالی ابتدا برای درست کردن پودینگ پرتقالی آب پرتقال را در یک قابلمه بریزید و سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، بعد شکر را روی مواد بریزید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و بافت مواد یکدست شود.

مرحله دوم

حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید توجه کنید که در هنگام رنده کردن، پوست سفید پرتقال را رنده نکنید چون دسر را تلخ می‌کند، سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر پرتقال در مخلوط آزاد شود.

مرحله سوم

سپس قابلمه مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق مدام هم بزنید تا غلظت مواد زیاد شود و وقتی مخلوط غلیظ شد از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت و داغی اولیه آن از بین برود و مخلوط کمی سرد شود.

مرحله چهارم

بعد یک قالب را به سلیقه و دلخواه خودتان انتخاب کنید بهتر است از قالب میان تهی استفاده کنید و آن را با روغن چرب کنید و سپس قالب را کمی خیس کنید (تا دسر راحت‌تر از قالب جدا شود) و سپس مخلوط مواد پودینگ را در قالب بریزید.

مرحله پنجم

برای درست کردن کاستارد ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس آرد سمولینا را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مواد یکدست شود بعد شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی شکر کامل در مخلوط حل شد و مواد به غلظت فرنی رسید یک قاشق کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید وقتی کره در مخلوط کامل حل شد سپس وانیل را هم روی مواد بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم

حالا مقداری از کاستارد را روی دسر پرتقال بریزید و سطح آن را صاف کنید و سپس بیسکوئیت‌های شکلاتی را نصف کنید و به سلیقه خودتان روی کاستارد بچینید و بعد بقیه کاستارد را روی بیسکوئیت‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هشتم

سپس قالب را از شب تا صبح یا به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود، بعد از یخچال در بیاورید و کناره‌های دسر را با چاقو از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید و دسر را از قالب خارج کنید.

مرحله نهم

حالا دسر پرتقالی را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید و با خامه یا کمی شکلات صبحانه و یک برش پرتقال تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک، جذاب و فوق‌العاده خوشمزه با عطر و طعم پرتقال سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.