طرز تهیه کرم بیسکویتی، دسری جدید و خاص برای مهمانی!

طرز تهیه کرم بیسکویتی

طرز تهیه کرم بیسکویتی طرز تهیه کرم بیسکویت پتی بور طرز تهیه کرم بیسکویت لوتوس طرز تهیه کرم بیسکویت ساقه طلایی کرم بیسکویت چیست کرم بیسکویت نی نی سایت با کرم بیسکویت چی درست کنم طرز تهیه کرم بیسکویت شف طیبه

کرم بیسکویتی یکی از انواع چاشنی‌های خوشمزه و لذیذ است که در وعده صبحانه استفاده می‌شود از کرم بیسکوئیتی می‌توانید همراه با نان تازه به عنوان یک میان وعده مقوی استفاده کنید کرم بیسکوئیتی خیلی راحت و با طعم‌های مختلف درست می‌شود.  برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کرم بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بیسکوئیت۱۲۰ گرم
شکر۲ قاشق غذا خوری
دارچیننصف قاشق چای خوری
خامه صبحانه۱۲۰ گرم
کره نرم۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کرم بیسکویتی

مرحله ۱: خرد کردن بیسکوئیت‌ها

ابتدا بیسکوئیت‌ها را داخل میکسر یا خرد کن بریزید و آن‌ها را کاملاً پودر کنید از هر نوع بیسکوئیتی و با هر طعمی می‌توانید به دلخواه خودتان استفاده کنید، مثلاً می‌توانید بیسکوئیت لوتوس یا بیسکوئیت مادر یا بیسکوئیت پتیپور را پودر کنید.

مرحله ۲: افزودن شکر و دارچین به بیسکوئیت‌ها

سپس مقداری شکر روی بیسکوئیت‌ها داخل میکسر بریزید، دوباره با هم میکس کنید تا بافت آن‌ها صاف و یکدست شود بعد مقدار کمی پودر دارچین را روی مواد بریزید و دوباره با هم خوب میکس کنید تا عطر و طعم دارچین کاملاً به خورد مواد برود.

مرحله ۳: تنظیم مزه

اگر از بیسکوئیت با طعم شکلاتی برای کرم بیسکوئیتی استفاده کردید می‌توانید از پودر دارچین کمتری استفاده کنید یا اصلاً پودر دارچین را داخل مواد نریزید به جای آن می‌توانید از مقداری پودر کاکائو یا شکلات خرد شده استفاده کنید و در مواد بریزید.

مرحله ۴: افزودن وانیل

اگر از بیسکوئیت‌های ساده یا وانیلی برای درست کردن کرم استفاده کردید می‌توانید مقدار کمی وانیل به مواد استفاده کنید و با هم میکس کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود به طور کلی طعم کرم بیسکوئیتی بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.

مرحله ۵: مخلوط کردن کره با مواد

بعد از آن مقداری کره رو به ترکیب مواد اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، ترکیب را به مدت تقریبا دو دقیقه با هم میکس کنید تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها برود و بافت یکدست، نرم و لطیفی تشکیل شود.

مرحله ۶: اضافه کردن خامه به ترکیب

سپس خامه را به ترکیب مواد اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا بافت خمیر تشکیل شده کمی لطیف‌تر و سبک‌تر شود بعد از اضافه کردن خامه به مواد به مدت ۲ دقیقه دیگر همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملاً به خورد همدیگر بروند.

مرحله ۷: نگهداری کرم در یخچال و سرو کردن

بعد از این که کرم تشکیل شده بافت مناسب و صافی تشکیل داد آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و در آن را محکم ببندید سپس ظرف کرم را در یخچال قرار دهید و برای مدت طولانی تقریبا یک ماه، از آن در یخچال نگهداری کنید. در آخر کرم بیسکویتی را در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان وعده مقوی همراه با نان تست، کره، عسل و مربا و چای داغ سرو کنید.

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 13 مهر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.