طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوردن بلو
کوردون بلو غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن ژامبون و پنیر قرار میدهند و سرخ میکنند و معمولاً با سس سرو میشود. کوردون بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر میکنند، که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه میشود. کوردن بلو یکی از لذیذترین غذاهایی است که در خانه و به راحتی میتوان در مدت زمانی کوتاهی تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوردن بلو در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کوردن بلو | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
ژآمبون | ۳ ورق |
پنیر ورقه ای گودا یا چدار | ۵ عدد |
پودر پانکو | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد شیرینی پزی | ۱ پیمانه |
سس خردل و نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ارگانو | ۱ قاشق غذا خوری |
پاپریکا دودی | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوردن بلو
مرحله اول
برای تهیه کوردن بلو خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، سینه مرغ بدون استخوان نیاز داریم که هم می توانیم از وسط کاملا برش بزنیم و دو تکه کوچک داشته باشیم و یا طوری برش بزنیم که تکه وسط از هم جدا شود و یک تکه بزرگ داشته باشیم.
مرحله دوم
بعد هر تکه را وسط دو تکه نایلون فریزر قرار میدهیم و با بیفتک کوب یا هر وسیله ای که داریم می کوبیم تا سینه های مرغ به خوبی نازک و یکدست شوند. بعد از نایلون در می آوریم. همه تکه ها را به همین ترتیب می کوبیم.
مرحله سوم
در این مرحله تکه های مرغ را روی نایلون سلفون قرار میدهیم و روی آن را با سس خردل و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. یک لایه ژامبون روی سینه مرغ و بعد یک لایه پنیر گودا یا چدار قرار میدهیم و به صورت فشرده رول می کنیم.
مرحله چهارم
سعی کنیم تکه ژامبون و پنیر کوچکتر از سینه مرغ باشه که خیلی از آن بیرون نزند،بیرون هم زد ایرادی ندارد و باعث وا رفتن کوردن بلو نمیشود. بعد آن را رول می کنیم و با سلفون خوب روی میز کار می پیچیم تا فشرده شود و دو سر آن را گره می زنیم.
مرحله پنجم
همه تکه ها را به این صورت که آماده کردیم به مدت سی دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا خودشان رو بگیرند. در این فاصله پنیر پارمزان را به پودر پانکو اضافه می کنیم. سپس اورگانو، پاپریکای دودی، پودر پیاز، پودر سیر، مقداری فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس به خوبی مخلوط می کنیم. در ظرفی دیگر تخم مرغ، سس خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف سوم هم آرد شیرینی پزی را با یک قاشق چای خوری های پاپریکای دودی و یک مقدار فلفل سیاه مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
حالا رول ها را که استراحت کرده اند، اول در آرد به خوبی می غلطانیم تا کاملا آغشته به آرد شوند، بعد در تخم مرغ می زنیم تا تمام قسمت ها با یک لایه تخم مرغ پوشش داده شوند. در اخر در پودر پانکو می غلتانیم تا کاملا آغشته شوند.
مرحله هشتم
حالا داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم. لازم نیست رول ها غرق در روغن باشند، حدود یک سانتی متر روغن برای سرخ کردن آن کافی است. وقتی یک طرف آن سرخ شد برمی گردانیم و همه جاهای دیگر آن را سرخ می کنیم.
مرحله نهم
در صورت تمایل می توانیم به عنوان فینگر فود هم در قطعات کوچک درست کنیم و همه کارهای آن را انجام می دهیم و نیم ساعت قبل سرو آن را سرخ کنیم. این غذای بسیار شیک را می توان برای مهمانی ها تهیه و سرو نمود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو عید با رنگ های روشن؛ ۱۵ ایده کاربردی برای ترکیب رنگی شیک و امروزی
- مانتو کتی شیک و راحت؛ مدلی که توی هر موقعیت ازش استفاده میکنی!
- جدیدترین ۱۵ مدل انگشتر تاجی الماس؛ از طراحیهای کلاسیک تا مدرن.
- مانتو شیک و خاص؛ ۱۵ ایده جذاب برای ترکیب با کیف و کفشهای ترند
- تیشرت شلوار ست جدید؛ ۱۵ ایده عالی برای خوشتیپهای خاصپسند!
- ۱۵ مدل جدید گوشواره حلقهای شیک ترند؛ انتخابی بینظیر برای هر استایلی
- منبع :
- sahar_foodii