طرز تهیه کوکو مرغ و هویج

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج , دستور پخت کوکو مرغ و هویج و سیب زمینی

کوکو مرغ و هویج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس پخته و آماده می‌شود، این غذای بی نظیر بافت نرم و سبکی دارد و به روش‌های مختلفی می‌توانید این کوکو خوش طعم را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغنصف یک عدد
سیب زمینی متوسط ( خام)۲ عدد
هویج کوچک ( خام)۲ عدد
فلفل دلمه‌ایبه مقدار لازم
پیاز خام۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
آویشن و پودر سیربه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج

مرحله ۱: پخت مرغ به همراه ادویه‌ها

برای طرز تهیه کوکوی مرغ و هویج ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و بعد مقداری آب به آن اضافه کنید و کمی نمک و یک پیاز کوچک و مقداری برگ بو هم در قابلمه بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱ تا ۲ ساعت خوب بپزد.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و سیب‌زمینی

در این فاصله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید و بعد با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید و سیب زمینی‌ها را در یک ظرف بریزید، بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

مرحله ۳: هویج و فلفل دلمه

سپس هویج‌ها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و بعد از گرفتن آب آن در ظرفی بریزید، بعد فلفل دلمه‌ای را از هر رنگی که خواستید تمیز بشورید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: ترکیب مواد و افزودن ادویه‌ها

بعد سیب زمینی‌ها، پیاز، هویج و فلفل دلمه رنده شده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه را روی مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله ۵: افزودن مرغ پخته شده

بعد با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان می‌توانید مقداری آویشن، پودر سیر و یا هر ادویه دیگری را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها کاملا در مواد پخش شود، سپس مرغ را که خوب پخته است ریش ریش کنید و روی مخلوط مواد بریزید.

مرحله ۶: استراحت در یخچال

وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردید و بافت یکدستی تشکیل شد، روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود و بعد از این مدت مخلوط مواد را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید.

مرحله ۷: سرخ کردن کوکو

سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید، بعد از این که اطراف کوکو طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی موارد جانبی و تزئین غذا

بعد کوکوها را روی توری یا پارچه نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود و سپس چند گوجه فرنگی را تمیز بشورید و حلقه‌ای خرد کنید و تعدادی خیار شور را هم حلقه‌ای خرد کنید و گوجه فرنگی و خیار شورها را در اطراف یک ظرف مناسب بچینید.

مرحله ۹: تزئین نهایی و سرو کوکو

بعد از آن چند کوکو مرغ و هویج را در وسط ظرف بچینید و با چند برگ نعناع و گشنیز و ریحان تزئین کنید و به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم همراه با نان تازه و انواع سس، ترشی، سالاد، سبزی خوردن و سایر مخلفات و دورچین‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.