طرز تهیه بورک مرغ خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک مرغ خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک مرغ بورک مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مخصوص شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مخصوص شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترش آش ترش از آن دسته غذاهای خوشمزه ای است که در بسیاری از استان های ایران تهیه می شود. …

طرز تهیه مرغ دودی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ دودی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ دودی مرغ دودی یکی از انواع غذاهای خاص و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج , دستور پخت کوکو مرغ و هویج و سیب زمینی

کوکو مرغ و هویج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس پخته و آماده می‌شود، این غذای بی نظیر بافت نرم و سبکی دارد و به روش‌های مختلفی می‌توانید این کوکو خوش طعم را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغنصف یک عدد
سیب زمینی متوسط ( خام)۲ عدد
هویج کوچک ( خام)۲ عدد
فلفل دلمه‌ایبه مقدار لازم
پیاز خام۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
آویشن و پودر سیربه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج

مرحله ۱: پخت مرغ به همراه ادویه‌ها

برای طرز تهیه کوکوی مرغ و هویج ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و بعد مقداری آب به آن اضافه کنید و کمی نمک و یک پیاز کوچک و مقداری برگ بو هم در قابلمه بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱ تا ۲ ساعت خوب بپزد.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و سیب‌زمینی

در این فاصله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید و بعد با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید و سیب زمینی‌ها را در یک ظرف بریزید، بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

مرحله ۳: هویج و فلفل دلمه

سپس هویج‌ها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و بعد از گرفتن آب آن در ظرفی بریزید، بعد فلفل دلمه‌ای را از هر رنگی که خواستید تمیز بشورید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: ترکیب مواد و افزودن ادویه‌ها

بعد سیب زمینی‌ها، پیاز، هویج و فلفل دلمه رنده شده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه را روی مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله ۵: افزودن مرغ پخته شده

بعد با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان می‌توانید مقداری آویشن، پودر سیر و یا هر ادویه دیگری را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها کاملا در مواد پخش شود، سپس مرغ را که خوب پخته است ریش ریش کنید و روی مخلوط مواد بریزید.

مرحله ۶: استراحت در یخچال

وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردید و بافت یکدستی تشکیل شد، روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود و بعد از این مدت مخلوط مواد را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید.

مرحله ۷: سرخ کردن کوکو

سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید، بعد از این که اطراف کوکو طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی موارد جانبی و تزئین غذا

بعد کوکوها را روی توری یا پارچه نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود و سپس چند گوجه فرنگی را تمیز بشورید و حلقه‌ای خرد کنید و تعدادی خیار شور را هم حلقه‌ای خرد کنید و گوجه فرنگی و خیار شورها را در اطراف یک ظرف مناسب بچینید.

مرحله ۹: تزئین نهایی و سرو کوکو

بعد از آن چند کوکو مرغ و هویج را در وسط ظرف بچینید و با چند برگ نعناع و گشنیز و ریحان تزئین کنید و به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم همراه با نان تازه و انواع سس، ترشی، سالاد، سبزی خوردن و سایر مخلفات و دورچین‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.