طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یا کتلت گوشت از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب های متنوعی درست می …

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه سماق پلو این پلو اصالتا اردبیلی است و مخصوص شهر نمین می باشد. سماق آذربایجان بسیار خوشرنگ و ترش است و …

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و آبدار با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و آبدار با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب تابه ای بی شک کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. همه به ویژه خانم های کارمند طرفدار پروپا …

طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی با خمیر آماده آموزش در فر وقارچ با خمیر یوفکا با نان لواش بدون روغن

پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و سرخ می شود. همچنین درون پیراشکی پنیر پیتزا ریخته می شود. این پیراشکی ها را می توان به عنوان پیش غذا یا فینگر فود در مهمانی ها سرو نمود. می توان درون پیراشکی ها از هر ماده گوشتی مانند مرغ ریش ریش شده یا سبزیجات تفت داده شد پر کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر پیتزا۵۰۰ گرم
پنیر دیپ چدار، پدار ورقه ای یا پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده۱۰ عدد
ادویه کاری و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و پودر پاپریکا و آویشنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شدهنصف ۱ عدد
کنسرو ذرت۴ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی گوشت

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دوم

وقتی که پیازها به مقدار کافی تفت خورد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا گوشت هم تفت بخورد و رنگ آن عوض شود. وقتی که گوشت به اندازه کافی تفت خورد، ادویه ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن آزاد شود.

مرحله سوم

سپس فلفل دلمه ای را که به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم، اضافه کرده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند و تفت بخورد. بعد از آن، قارچ ها را شسته و نگینی ریز خرد می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، نوبت به رب گوجه فرنگی است که به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در این مرحله مایه داخل پیراشکی آماده است و آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر پیتزا را روی آن به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. با کاتر دایره ای یا ته لیوان، روی خمیر را دایره هایی با قطر ۱۰ سانتی متر برش زده و جدا می کنیم. به مقدار مناسب از مایه گوشتی را در یک سمت دایره ها می ریزیم.

مرحله ششم

سپس پنیر چدار یا پنیر پیتزا را روی مایه گوشتی ریخته و پیراشکی ها را به صورت نیم دایره روی هم می گذاریم و گوشه آن را می پیچیم. می توان دور تا دور خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و یک طرف خمیر را روی قسمت دیگر آن می آوریم.

مرحله هفتم

سپس با کمک چنگال روی هم فیکس می کنیم. می توان از قالب پیراشکی برای پیچیدن پیراشکی ها هم استفاده کرد. کف یک قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس پیراشکی ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم تا نیم ساعت استراحت کند.

مرحله هشتم

سپس با قلمو روی پیراشکی ها را رومال زرده تخم مرغ زده و کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم تا پیراشکی ها طلایی شود. سپس در ظرف دلخواه به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.