طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان استروسل

طرز تهیه نان استروسل , دستور پخت نان استروسل

نان استروسل یکی از انواع نان‌های فانتزی و فوق‌العاده خوشمزه آلمانی است که بافتی نرم و سبک دارد، این نان خوش طعم، طرفداران زیادی دارد و در ماه رمضان برای پذیرایی از روزه‌داران در زمان افطار بسیار مناسب و شیک و مقوی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان استروسل در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر نان
آرد۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه و ۳/۱ پیمانه
شکر۴۰ گرم معادل ۴ قاشق سوپ خوری
مایه خمیر۵ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری
کره۳۰ گرم
تخم مرغ۳۰ گرم معادل نصف یک عدد
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
بهبود دهنده۲/۱ قاشق چای خوری
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
شیر ولرم۸۵ گرم معادل ۴/۱ پیمانه و ۸/۱ پیمانه
آب خنک۸۵ گرم معادل ۴/۱ پیمانه و ۸/۱ پیمانه
مواد لازم برای کرم میانی
کره۷۰ گرم
پودر قند۳۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۲۵ گرم معادل نصف یک تخم مرغ
شیر خشک۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه سر خالی
نشاسته ذرت۵ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه نان استروسل

مرحله اول

ابتدا شیر ولرم را در یک ظرف کوچک بریزید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید، بعد روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید.

مرحله دوم

سپس آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است در ظرفی بریزید و بعد نمک، بهبود دهنده و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و سپس شکر را هم روی مواد بریزید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

بعد تخم مرغ را روی مواد بریزید و هم بزنید و سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید و با دستگاه یا با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید، بعد باقیمانده آب را کم‌کم و کنترل شده به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر جمع شود.

مرحله چهارم

وقتی خمیر جمع شد روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا در دمای محیط استراحت کند، بعد از این زمان پلاستیک را از روی خمیر بردارید و کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.

مرحله پنجم

وقتی بافت خمیر نرم و لطیف و یکدست شد، به طوری که دیگر به دست نچسبید آن را داخل یک ظرف قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت ۱ ساعت استراحت کند و بافت آن کاملا منسجم شود و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

سپس برای درست کردن مواد میانی، کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با قاشق یا لیسک کاملا با هم مخلوط کنید، بعد تخم مرغ را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

بعد نشاسته ذرت و شیر خشک را روی مواد الک کنید و با لیسک کاملا با هم مخلوط کنید تا مواد به شکل مخلوط کرمی شکل دربیاید و یکدست و صاف شود، سپس روی ظرف را بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا استراحت کند.

مرحله هشتم

حالا بعد از استراحت کردن خمیر، پف خمیر را با فشار دادن انگشت روی آن بگیرید و سپس روی یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه آن را پهن و باز کنید، بعد خمیر به همان شکل باز در ظرفی قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.

مرحله نهم

سپس خمیر را داخل یخچال قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند و قوام بیاید، بعد از این زمان روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و روی آن هم آرد بپاشید و با وردنه به قطر ۱ میلی متر باز کنید.

مرحله دهم

سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید و دو سوم خمیر را با مواد میانی پوشش دهید و با پالت صاف کنید و ابتدا یک سوم خمیر که بدون مایه میانی است را روی خمیر تا بزنید و بعد یک سوم دیگر را هم روی آن تا بزنید و داخل یک ظرف قرار دهید.

مرحله یازدهم

بعد مجدد روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه به طول ۳۰ و عرض ۲۵ سانتیمتر باز کنید.

مرحله دوازدهم

سپس اطراف خمیر را با کاتر برش بزنید و مرتب کنید و خمیر را برش‌های افقی به عرض ۶ سانتیمتر دهید، تا نوارهایی به عرض ۶ و طول ۲۵ سانتیمتر داشته باشید، بعد هر خمیر نواری را به ۳ قسمت با برش طولی تقسیم کنید تا ۳ نوار بلند داشته باشید.

مرحله سیزدهم

بعد نوارها را به هم ببافید و ابتدا و انتهای آن را کمی فشار دهید تا سفت شود و بعد خمیر را از پائین به طرف بالا رول کنید و به شکل گل درآورید، سپس داخل قالب‌های کوچک، کاغذ روغنی یا مافین قرار دهید و خمیرها را داخل کاغذها بگذارید.

مرحله چهاردهم

بعد با پلاستیک روی خمیرها را بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا خمیرها استراحت کنند، سپس با شیر روی خمیرها را رومال کنید و بعد قالب‌های کیک را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله پانزدهم

سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیرها بپزند و بعد از آن قالب‌ها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا نان‌ها خنک شوند بعد با شربت روی آن‌ها را رومال کنید.

مرحله شانزدهم

بعد به دلخواه خودتان می‌توانید روی شیرینی‌ها مقداری پودر پسته بریزید و تزئین کنید و سپس تعدادی نان استروسل را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مناسب و یا برای پذیرایی در سفره‌های افطار ماه رمضان همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 30 فروردین 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.