طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یا نان نخودچی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر قزوین می باشد.یکی از معروفترین و خوش …

طرز تهیه کیک خرما خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خرما خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خرما کیک خرما یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های و مواد متنوعی …

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای با پیمانه لیوان طرز تهیه شیرینی پنجره ای برای 4 نفر طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون شیر فیلم طرز تهیه نان پنجره ای ساده طرز تهیه شیرینی پنجره ای ترد طرز تهیه شیرینی پنجره ای با ماست طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون قالب طرز تهیه شیرینی پنجره ای رنگی

شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد، این شیرینی خوش طعم، بافت سبکی دارد و به راحتی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پنجره ای در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پنجره ای
آرد۱ پیمانه
شیر۱ پیمانه
نشاستهنصف پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیلنصف قاشق چایخوری
پودر قندبه میزان لازم
گلاب۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پنجره ای خوشمزه ابتدا نشاسته را داخل یک ظرف مناسب بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود و بافتی غلیظ و یکدست تشکیل شود.

نکته: اگر می‌خواهید بافت شیرینی نرم‌تر شود به جای شیر می توانید از ماست استفاده کنید.

مرحله دوم

بعد گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود و به خورد مواد برود، سپس تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.

مرحله سوم

وقتی تخم مرغ‌ها را کامل با مواد مخلوط کردید و بافت یکدستی تشکیل شد، وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود.

مرحله چهارم

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آرد سبک و یکدست شود بعد کم‌کم و طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی خمیر شیرینی شکل گرفت و همه مواد با هم ترکیب شدند، آن را از صافی رد کنید تا گلوله‌های آرد در آن باقی نماند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله ششم

سپس در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که خمیر شیرینی‌ها کاملا در آن غوطه‌ور شود.

مرحله هفتم

وقتی روغن داغ شد قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را در روغن فرو کنید و تقریبا ۱۰ ثانیه نگه دارید تا گرم شود بعد قالب را تا لبه در خمیر شیرینی فرو کنید و در بیاورید.

مرحله هشتم

حالا قالب را که با خمیر شیرینی پوشیده شده است در روغن فرو کنید و به آرامی تکان دهید تا شیرینی از قالب خارج شود، چند ثانیه صبر کنید تا رنگ شیرینی طلایی شود.

مرحله نهم

بعد از این‌که شیرینی سرخ شد، آن را با قاشق از روغن در بیاورید و روی پارچه حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و در دمای محیط کمی خنک شود.

مرحله دهم

سپس مایه شیرینی را به دلیل این که نشاسته درون آن ته‌نشین می‌شود هم بزنید، این کار را هر چند دقیقه یکبار انجام دهید تا نشاسته کامل با مواد ترکیب شود و سپس شیرینی بعدی را درست کنید.

مرحله یازدهم

بعد از این‌که همه شیرینی‌ها آماده و خنک شدند روی آن‌ها پودر قند بپاشید تا همه جای آن‌ها را بپوشاند، سپس شیرینی‌ها را در یک ظرف مناسب قرار دهید. در آخر شیرینی پنجره‌ای را با کمی پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و همراه چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.