طرز تهیه ترافل نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل نارگیلی ترافل نارگیلی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی …

طرز تهیه کیک بسبوسه عربی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک بسبوسه عربی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک بسبوسه کیک بسبوسه یکی از انواع کیک‌های عربی است که فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ است و بافتی درشت و شبیه …

طرز تهیه شیرینی کره ای

طرز تهیه شیرینی کره ای با خمیر هزار لا طرز تهیه شیرینی کره ای لوله ای طرز تهیه شیرینی کره ای پاپیونی طرز تهیه شیرینی کره ای موچی طرز تهیه شیرینی کره ای با پودر قند طرز تهیه شیرینی کره ای بدون فر طرز تهیه شیرینی کره ای مارسبانی

شیرینی کره ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کره ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کره ای
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
کره۷۵ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق مرباخوری
آرد۱ پیمانه
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی کره ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کره ای خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده تا دمای آن با دمای محیط یکی شود. حالا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه کره نرم شده را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا پوک و کرمی شود. حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه می‌ کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مخلوط کره را به مدت ۳ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا زرده تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا بوی نامطبوع زرده تخم مرغ به خوبی از بین برود.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی می گذاریم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کرده، سپس با کاتر دلخواه قالب می زنیم. در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرهای قالب زده شده را با فاصله درون سینی می چینیم.

مرحله ششم

حالا زعفران دم کرده را به همراه زرده تخم مرغ مخلوط کرده و روی خمیرها را با این مخلوط و رومال می کنیم، سپس سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.