طرز تهیه کیک کاستابک

طرز تهیه کیک کاستابک, دستور پخت کیک کوستبک

کیک کاستابک یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد، این کیک با عطر و طعم فوق‌العاده برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کاستابک در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کیکمقدار مواد
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
روغن مایعنصف لیوان
شیرنصف لیوان
آرد۲ لیوان سر خالی
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای مایه روی کیکمقدار مواد
کرم شانتی ( پودر خامه)۲ بسته
شیر یا آب سرد۱ لیوان
توت فرنگی یا موز به دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک کاستابک

مرحله ۱: هم زدن تخم مرغ‌ها و  شکر

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها بیشتر شود، بعد شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا بافت مخلوط، کرم رنگ و یکدست شود.

مرحله ۲: افزودن وانیل و روغن مایع

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود، بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و به اندازه این که با هم مخلوط شوند هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و صاف شود.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر به مخلوط

بعد شیر را که به دمای محیط رسیده است روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، خیلی لازم نیست هم بزنید فقط به اندازه‌ای که شیر با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس مخلوط را از مخلوط کن داخل یک ظرف بریزید.

مرحله ۴: الک کردن و مخلوط کردن آرد

بعد آرد را در یک ظرف الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد پودر کاکائو را هم روی آرد بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید، سپس همه مواد را با هم ۲ بار دیگر الک کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد به مخلوط مواد

وقتی بافت آرد کاملا یکدست و سبک شد، در دو مرحله آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و آرد در داخل مخلوط گلوله نشود و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۶: آماده سازی قالب و ریختن مایه کیک

سپس کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، بهتر است از قالب ۲۰ در ۳۰ استفاده کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس به آرامی یکی دو بار قالب را به سطح بکوبید تا حباب‌های هوای داخل آن خارج شود.

مرحله ۷: پخت کیک در فر

بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، بعد از این مدت کیک را از داخل فر بیرون بیاورید.

مرحله ۸: خارج کردن کیک از قالب

سپس قالب کیک را در دمای محیط قرار دهید تا کیک کمی سرد شود و بعد از قالب خارج کنید و داخل یک ظرف دیگر قرار دهید و به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا کنید، سپس رویه کیک را که کمی برآمده شده است با یک چاقو ببرید و جدا کنید.

مرحله ۹: نگهداری رویه کیک برای تزئین

رویه کیک را پودر کنید و داخل ظرفی بریزید و برای تزئین روی کیک نگهدارید، سپس در قالب سلفون قرار دهید و کیک را که سرد شده است، روی آن در قالب بگذارید، با استفاده از سلفون بعدا کیک را به راحتی از داخل قالب بیرون می‌آورید.

مرحله ۱۰: تهیه مایه روی کیک

سپس برای درست کردن مایه روی کیک، کرم شانتی یا پودر خامه را داخل ظرفی بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، اگر شیر در دسترس نبود از آب استفاده کنید.

مرحله ۱۱: استفاده از خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه

به جای کرم شانتی می‌توانید از خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه استفاده کنید، به طوری که خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید. به جای کرم شانتی می‌توانید از ترکیب ۲۵۰ گرم خامه قنادی و ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه استفاده کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

مرحله ۱۲: تزئین کیک با توت فرنگی و کرم

وقتی که کاملا با هم مخلوط شدند و بافت مواد یکدست شد، سپس با فرچه سطح کیک را با شیر خیس کنید و توت فرنگی‌ها را روی کیک بچینید به طوری که کاملا سطح کیک را بپوشانند، می‌توانید توت فرنگی‌ها را برش دهید و روی کیک بچینید.

مرحله ۱۳: پوشاندن کیک با کیک پودر شده

سپس از کرم شانتی یا مخلوط خامه فرم گرفته و پنیر ماسکارپونه داخل قیف بریزید و روی توت فرنگی‌ها بریزید و با کاردک سطح آن را صاف کنید و سپس کیک پودر شده که از قبل کنار گذاشته بودید را روی خامه پخش کنید تا سطح کیک را بپوشاند.

مرحله ۱۴: استراحت کیک در یخچال

بعد کیک کاستابک را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال استراحت کند و کیک خودش را بگیرد و خامه داخل آن سفت شود و طعم مواد با هم ترکیب شود، بعد از این زمان قالب کیک را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۱۵: تزئین نهایی کیک

سپس کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید و در یک ظرف قرار دهید و بعد روی کیک را با برش‌های موز و یا توت فرنگی و پودر یا خلال پسته و خرده‌های مغز گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید و بعد کیک را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۶: سرو کیک کاستابک

بعد تعدادی از برش‌های کیک کاستابک را داخل یک ظرف مناسب بچینید و این کیک خوش طعم و دلچسب را به عنوان یک دسر شیک و مجلسی و یا یک میان وعده مقوی و پر انرژی برای پذیرایی و مهمانی‌ها به همراه چای و یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آبان 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.