طرز تهیه موس کیک موکا، کیکی چشم نواز برای پذیرایی

طرز تهیه موس کیک موکا، کیکی چشم نواز برای پذیرایی

طرز تهیه موس کیک موکا موس کیک موکا یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه مختلف و با …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه باقلوا رولی به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا رولی به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا رولی باقلوا رولی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می …

طرز تهیه کیک باقلوا بدون فر

طرز تهیه کیک باقلوا بدون فر طرز تهیه کیک باقلوا نارگیلی بدون فر

کیک باقلوا بدون فر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک باقلوا بدون فر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک باقلوا بدون فر
تخم مرغ۴ عدد
شکر⅔ لیوان
ماست شیرین۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
پودر هل۱ قاشق چایخوری
آرد۲ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
مواد لازم شربت
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
گلاب⅓ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک باقلوا بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک باقلوا بدون فر خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شربت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان گلاب را به همراه مقداری زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مجددا شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته تا شربت کاملا خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر و پودر هل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. حالا ماست شیرین را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد درون کاسه را در حد مخلوط شدن هم زده، سپس روغن مایع را به همراه مقداری زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و مجددا با دور متوسط همزن برقی به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم می زنیم.

مرحله پنجم

حالا آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه درون تابه رژیمی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را درون تابه ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس واشر تابه را جدا کرده و درب آنرا می بندیم. حالا تابه را روی شعله پخش کن گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی چک می کنیم، در صورت پخته بودن تابه را روی حرارت بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا طلایی شود. حالا تابه را از روی حرارت برداشته تا کیک کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

پس از خنک شدن شربت را به صورت پخش روی کیک ریخته و آنرا به ابعاد دلخواه برش می زنیم. حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا شربت جذب آن شود، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.