طرز تهیه توپک سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه توپک سیب زمینی

طرز تهیه توپک سیب زمینی شکم پر طرز تهیه توپک سیب زمینی ساده طرز تهیه توپک سیب زمینی با مرغ طرز تهیه توپک سیب زمینی با سوسیس طرز تهیه توپک سیب زمینی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی طرز تهیه توپک سیب زمینی با کالباس طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت

توپک سیب زمینی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
جعفری۲ قاشق غذاخوری
کالباس۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ استکان
آرد سوخاری۲ لیوان
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه توپک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه توپک سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم، سپس به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بپوشاند به قابلمه آب اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۱ ساعت درون آب بجوشند تا کاملا پخته و نرم شوند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم تا کاملا خنک شوند.

مرحله سوم

حالا کالباس را به صورت نگینی و جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. زمانی که سیب زمینی ها خنک شدند، پوست آنها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوره سیب زمینی را به همراه پنیر پیتزا و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به کاسه افزوده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد با هم به خوبی ترکیب و یکدست شوند. در ادامه از مواد به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به شکل توپک فرم می دهیم و درون یک سینی مناسب می چینیم. تمام مواد را به همین ترتیب درست کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا حالت اصلی خود را حفظ کنند.

مرحله ششم

پس از اتمام زمان استراحت توپک های سیب زمینی، آنها را از فریزر خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت گذاشته و به اندازه ای که توپک ها درون قابلمه شناور بمانند به آن روغن مایع می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا تخم مرغ ها را درون یک ظرف مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود، سپس در ابتدا توپک ها را درون آرد سفید می غلطانیم.

مرحله هشتم

سپس توپک ها را درون ظرف حاوی تخم مرغ انداخته و اجازه می دهیم سطح آنها به تخم مرغ آغشته شود و در آخر توپک ها را درون آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا کاور کند، سپس درون روغن می اندازیم.

مرحله نهم

در ادامه اجازه می دهیم توپک ها کاملا سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت درون ظرف مناسب گذاشته و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 8 بهمن 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.