طرز تهیه چلو گوشت

طرز تهیه چلو گوشت دونفره طرز تهیه چلو گوشت مازندرانی طرز تهیه چلو گوشت لای برنج طرز تهیه چلو گوشت بیتوته طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون رب طرز تهیه چلو گوشت با زودپز طرز تهیه چلو گوشت تصویری طرز تهیه چلو گوشت مجلسی آپارات

برای خلق طعم های شگفت انگیز و به یادماندنی، همیشه نیاز نیست تا از مواد اولیه زیادی استفاده کنید. چلو گوشت از آن دسته غذاهایی است که باید به تنهایی و بدون هیچ دورچین اضافه ای سرو شود. مهمترین نکته در طبخ چلوگوشت، مغزپخت شدن و طعم دار بودن آن است. در این آموزش یکی از بهترین دستور های طبخ چلوگوشت زعفرانی را برای شما تهیه کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
کره۱ قالب
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
برگ بوبه اندازه لازم
آب لیموترش تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
چوب دارچینبه اندازه لازم

طرز تهیه چلو گوشت

مرحله اول

برای تهیه چلو گوشت خوشمزه و مخصوص ابتدا پیازها را شسته و به شکل نگینی ریز خرد کنید. در ادامه یک تابه مناسب را بر روی حرارت قرار داده و بعد از اینکه کاملا داغ شد کره را اضافه کرده و پیازها را در آن تفت دهید.

مرحله دوم

می توانید از روغن مایع سرخ کردنی هم استفاده کنید، اما کره طعم بی نظیری به چلو گوشت شما می دهد. حالا تکه های گوشت را به کمک قلمو با زعفران آغشته کنید. می توانید کمی فلفل به گوشت بزنید اما نمک باعث دیرپز شدن گوشت می شود.

مرحله سوم

پس به هیچ وجه در این مرحله نباید نمک اضافه کنید. حالا باید گوشت ها را در تابه تفت دهید. دقت کنید که زیاد حرکت دادن گوشت، باعث آب افتادن آن می شود. اجازه بدهید ابتدا یک طرف گوشت ها رنگش تغییر کند.

مرحله چهارم

سپس آن را به آرامی برگردانید تا همه سمت گوشت به خوبی تفت بخورد. باید اجازه دهید تا گوشت کاملا سرخ شود. حالا برگ بو و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید. باید روی گوشت ها آب بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله پنجم

هرگز روی گوشت آب سرد نریزید چون باعث دیرپز شدن آن می شود. دقت کنید که باید حتما حرارت متوسط رو به پایین باشد، تا گوشت کاملا مغز پخت شود. در صورت تمایل می توانید از انواع سبزیجات معطر هم برای خوش طعم شدن گوشت استفاده کنید.

مرحله ششم

سیر، کرفس، هویج و یا فلفل دلمه ای برای طعم دار کردن آب گوشت انتخاب های خوبی هستند. البته برگ بو و دارچین هم به خوبی عطر مطبوع و دلپذیری به گوشت می دهد. در اواسط پخت، می توانید کمی نمک به گوشت اضافه کنید.

مرحله هفتم

بهتر است نمک را داخل آب گوشت بریزید. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت، در اواخر پخت دوباره کمی زعفران اضافه می کنیم. بعد از اینکه گوشت کاملا مغزپخت شد، برگ بو و چوب دارچین را خارج کنید. زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باشد زمان مناسبی برای این کار است.

مرحله هشتم

حالا باید آب گوشت را صاف کنید. گوشت ها را به آرامی جدا کرده و به همراه کمی آب لیمو ترش تازه در کنار برنج سفید یا زعفرانی سرو کنید. می توانید از کمی پیاز داغ مجلسی، برای تزئین چلو گوشت استفاده کنید.

مرحله نهم

می توانید آب چلو گوشت را در ظرفی جدا کنار غذا سرو کنید. نوش جان. در صورت تمایل می توان در تهیه چلوگوشت از کمی رب گوجه فرنگی سرخ شده هم استفاده کرد اما چلوگوشت زعفرانی به تنهایی عطر و طعم خوبی دارد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.