طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی خرمایی
شیرینی خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خرمایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی خرمایی | |
کره | ۱۰۰ گرم |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۵ قاشق غذاخوری |
شیر عسلی | ۶ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو | به مقدار کافی |
خرما رطب | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی خرمایی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا پوست و هسته خرماها را جدا کرده و درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پودر هل و پودر دارچین را به کاسه اضافه کرده و با پشت قاشق به خوبی له و می کنیم، سپس مغز گردو خرد شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم. در صورتی که خمیر خرمایی سفت بود، مقدار کمی آب به آن می افزاییم.
مرحله سوم
حالا از خمیر خرمایی گلوله هایی به اندازه یک فندق یا کمی بزرگتر جدا کرده و درون یک سینی مناسب می چینیم، سپس درون فریزر گذاشته و اجازه می دهیم کمی سفت شوند. در ادامه به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم.
مرحله چهارم
برای این منظور کره به دمای محیط رسیده را به همراه شیر عسلی و روغن مایع درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم. در ادامه آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه مواد خشک را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک کمی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد مخلوط یا ورز ندهید تا نرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خمیر را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و گلوله می کنیم. حالا گلوله های خمیر را کمی باز کرد و یک توپک خرمایی وسط آنها می گذاریم.
مرحله هفتم
حالا خمیر را جمع می کنیم تا توپک خرمایی پوشیده شود، سپس به دلخواه روی خمیر را مهر می زنیم. در صورت نبود مهر می توانید با چنگال روی خمیر طرح بیندازید. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هشتم
در ادامه خمیرهای شرینی را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.
مرحله نهم
حالا اجازه می دهیم شیرینی ها خرمایی کاملا خنک شوند، سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت شیرینی های خرمایی را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatememollaee_cake