طرز تهیه ترشی مخلوط خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای تمشک مربای تمشک یکی از خوشمزهترین مرباهاست که طعم و عطر فوقالعادهای دارد و خیلی راحت و سریع آماده و …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی گل کلم ترشی گل کلم یکی از انواع چاشنی های بسیار دوست داشتنی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در …
طرز تهیه ترشی مخلوط
ترشی مخلوط یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ترشی مخلوط | |
گل کلم | ۵۰۰ گرم |
هویج | ۳۰۰ گرم |
خیار بوته ای | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۷ حبه |
موسیر خشک | ۱۰ عدد |
بامیه | ۱۵۰ گرم |
کرفس | ۲۰۰ گرم |
فلفل سبز | ۱ عدد |
تخم گشنیز و سیاهدانه | از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی مخلوط
مرحله اول
برای تهیه ترشی مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را شسته و به صورت اندازه های دلخواه خرد می کنیم. در ادامه هویج را می شوییم و پس از جدا کردن پوست آن به صورت حلقه ای متوسط خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا گل کلم و هویج را به همراه مقداری نمک و زردچوبه درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم مواد درون قابلمه به مدت ۵ دقیقه بپزند تا کمی نرم شوند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان گل کلم و هویج را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. حالا خیار بوته ای را به همراه بامیه، کرفس و فلفل سبز می شویم، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک شوند.
مرحله چهارم
در ادامه خیار بوته ای، کرفس و فلفل سبز را به اندازه های دلخواه خرد کرده و کنار می گذاریم. حالا خیار بوته ای، سیر، موسیر خشک، بامیه و فلفل سبز را به کاسه حاوی گل کلم و هویج می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا تخم گشنیز و سیاهدانه را به مواد ترشی اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه مواد ترشی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و مقداری سرکه را به همراه نمک مخلوط کرده و درون ظرف حاوی مواد ترشی می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه درب ظرف را محکم بسته، سپس اجازه دهیم ترشی به مدت ۱۰ روز در دمای محیط استراحت کند تا کاملا برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را درون یخچال قرار می دهیم و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh