طرز تهیه کنسرو قارچ سالم و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس هزار جزیره خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که در کنار انواع غذاها و …
طرز تهیه ترشی لیمو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی لیمو ترشی لیمو یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و دلچسب است که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و به عنوان …
طرز تهیه یخ قالبی مجلسی و فوق العاده شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه یخ قالبی مجلسی یخ قالبی مجلسی برای تزیین اواع شربت ها بسیار مناسب می باشد و توصیه می شود برای مهمانی …
طرز تهیه کنسرو قارچ
کنسرو قارچ یکی از انواع کنسروهای خوشمزه و پرخاصیت است که خیلی راحت و سریع درست میشود و برای آماده کردن و پختن انواع غذاهای خوش طعم و فست فودهای پر طرفدار بسیار کاربردی و مفید است و خیلی مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کنسرو قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای کنسرو قارچ | |
قارچ | ۱ کیلو |
آب | ۲ لیتر |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه سفید | ۱ استکان |
طرز تهیه کنسرو قارچ
مرحله ۱: آمادهسازی قارچها
برای طرز تهیه کنسرو قارچ ابتدا قارچها را تمیز بشورید و خرابیها و زدگیهای آنها را بگیرید سپس قارچها را داخل یک سبد بریزید و روی آن یک پارچه نخی بیاندازید و اجازه دهید از شب تا صبح بماند تا قارچها کاملاً خشک شوند و آب اضافی آنها کشیده شود.
مرحله ۲: جوشاندن قارچها
سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس شیشههایی که برای کنسرو کردن قارچها در نظر گرفتهاید و درهای آنها را در آب جوش بیندازید و اجازه دهید تا با هم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشند.
مرحله ۳: خشک کردن قارچها
بعد حرارت را خاموش کنید و بعد از این که آب کمی سرد شد شیشهها و درهای آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و برگردانید و اجازه دهید تا آب داخل آنها برود و سپس با یک پارچه نخی و تمیز آنها را کاملاً خشک کنید تا هیچ رطوبتی نداشته باشند.
مرحله ۴: اضافه کردن نمک و سرکه
سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد قارچهای خشک شده را داخل آب بریزید و اجازه دهید تا قارچها به مدت ۱۰ دقیقه همراه با آب بجوشند، در این فاصله درب قابلمه را نبندید.
مرحله ۵: گرفتن کف روی قارچ
وقتی که قارچها در آب میجوشند مقداری کف روی آب جمع میشود که شما باید مدام کف روی آب را با قاشق بگیرید و از آن جدا کنید و دور بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه مقداری نمک روی قارچها بریزید و هم بزنید تا نمک کاملاً در آب حل شود.
مرحله ۶: آماده کردن کنسرو قارچ
سپس مقداری سرکه را به قارچها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا قارچها در مخلوط مواد به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشند بعد از این زمان حرارت را خاموش کنید و قارچها را تا داغ هستند با کفگیر از قابلمه بیرون بیاورید و داخل شیشهها بریزید.
مرحله ۷: سرد کردن و نگهداری کنسرو قارچ
بعد با آب جوشیده قارچها شیشهها را پر کنید و سپس در شیشهها را محکم ببندید و آنها را وارونه کنید و اجازه دهید تا شیشهها به همان شکل از شب تا صبح در دمای محیط بمانند و کاملاً سرد شوند و سپس شیشهها را در کابینت به مدت ۶ ماه قرار دهید. در آخر از قارچها برای درست کردن انواع غذاهای خوش طعم و فستفودهای لذیذ استفاده کنید.
- منبع :
- banooye_khone