طرز تهیه کنسرو قارچ

بلانچ قارچ در شیشه کلیپ کنسرو قارچ طریقه مصرف کنسرو قارچ طرز تهیه کنسرو لوبیا با قارچ کنسرو قارچ دکمه ای کنسرو قارچ دیجی کالا طرز تهیه کنسرو مرغ در خانه خرید کنسرو قارچ

کنسرو قارچ یکی از انواع کنسروهای خوشمزه و پرخاصیت است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و برای آماده کردن و پختن انواع غذاهای خوش طعم و فست فودهای پر طرفدار بسیار کاربردی و مفید است و خیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کنسرو قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کنسرو قارچ
قارچ۱ کیلو
آب۲ لیتر
نمک۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفید۱ استکان

طرز تهیه کنسرو قارچ

مرحله ۱: آماده‌سازی قارچ‌ها

برای طرز تهیه کنسرو قارچ ابتدا قارچ‌ها را تمیز بشورید و خرابی‌ها و زدگی‌های آن‌ها را بگیرید سپس قارچ‌ها را داخل یک سبد بریزید و روی آن یک پارچه نخی بیاندازید و اجازه دهید از شب تا صبح بماند تا قارچ‌ها کاملاً خشک شوند و آب اضافی آن‌ها کشیده شود.

مرحله ۲: جوشاندن قارچ‌ها

سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس شیشه‌هایی که برای کنسرو کردن قارچ‌ها در نظر گرفته‌اید و درهای آن‌ها را در آب جوش بیندازید و اجازه دهید تا با هم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشند.

مرحله ۳: خشک کردن قارچ‌ها

بعد حرارت را خاموش کنید و بعد از این که آب کمی سرد شد شیشه‌ها و درهای آن‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و برگردانید و اجازه دهید تا آب داخل آن‌ها برود و سپس با یک پارچه نخی و تمیز آن‌ها را کاملاً خشک کنید تا هیچ رطوبتی نداشته باشند.

مرحله ۴: اضافه کردن نمک و سرکه

سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد قارچ‌های خشک شده را داخل آب بریزید و اجازه دهید تا قارچ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه همراه با آب بجوشند، در این فاصله درب قابلمه را نبندید.

مرحله ۵: گرفتن کف روی قارچ

وقتی که قارچ‌ها در آب می‌جوشند مقداری کف روی آب جمع می‌شود که شما باید مدام کف روی آب را با قاشق بگیرید و از آن جدا کنید و دور بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه مقداری نمک روی قارچ‌ها بریزید و هم بزنید تا نمک کاملاً در آب حل شود.

مرحله ۶: آماده کردن کنسرو قارچ

سپس مقداری سرکه را به قارچ‌ها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا قارچ‌ها در مخلوط مواد به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشند بعد از این زمان حرارت را خاموش کنید و قارچ‌ها را تا داغ هستند با کفگیر از قابلمه بیرون بیاورید و داخل شیشه‌‌ها بریزید.

مرحله ۷: سرد کردن و نگهداری کنسرو قارچ

بعد با آب جوشیده قارچ‌ها شیشه‌ها را پر کنید و سپس در شیشه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را وارونه کنید و اجازه دهید تا شیشه‌ها به همان شکل از شب تا صبح در دمای محیط بمانند و کاملاً سرد شوند و سپس شیشه‌ها را در کابینت به مدت ۶ ماه قرار دهید. در آخر از قارچ‌ها برای درست کردن انواع غذاهای خوش طعم و فست‌فودهای لذیذ استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.