طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد …

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه پودر لبو یا چغندر قرمز خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر لبو یا چغندر قرمز خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر لبو پودر لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع چاشنی ها و رنگ دهنده های طبیعی است که در تهیه …

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

طرز تهیه ترشی اسپانیایی عمه لیلا طرز تهیه ترشی اسپانیایی با گوجه طرز تهیه ترشی اسپانیایی با سس مخصوص طرز تهیه ترشی اسپانیایی نی نی سایت طرز تهیه ترشی اسپانیایی با روغن زیتون

ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که بر خلاف ترشی های دیگر می توانیم آنرا در ۴ فصل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی اسپانیایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم ترشی اسپانیایی
زیتون بی هسته۱٫۵ لیوان
ذرت کنسروی۱ لیوان
هویج۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
موسیر تازه یا خشک۲ عدد
سرکه۱٫۵ – ۲ لیوان
روغن زیتون⅓ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمزهر کدام ½ قاشق چایخوری
پاپریکا و پودر تخم گشنیزهر کدام ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه و آویشنهر کدام ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه در ابتدای کار هویج ها را پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. در ادامه هویج خرد شده را به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک می ریزیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا هویج به مدت ۲۰ دقیقه نیمپز شود، سپس آنرا روی دستمال پهن می کنیم تا خشک شود. در ادامه زیتون ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی دستمال خشک می چینیم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت کنسروی روی دستمال می چینیم تا رطوبت شان گرفته شود. موسیر را هم به صورت نگینی خرد کرده و روی دستمال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه رطوبت همه مواد گرفته شد، آنها را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. در ادامه شکر، نمک و سرکه را درون یک ظرف بزرگ می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، سیاه دانه و آویشن به ظرف حاوی سرکه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم، سپس مواد ترشی را به ظرف می افزاییم.

مرحله ششم

مواد را به خوبی ترکیب می کنیم، سپس ترشی را درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم. در ادامه روی مواد را با محلول سرکه و روغن زیتون پر می کنیم، سپس به مدت یک هفته در یخچال قرار می دهم تا ترشی آماده مصرف شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.