طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی گل کلم
ترشی گل کلم یکی از انواع چاشنی های بسیار دوست داشتنی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گل کلم ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ترشی گل کلم | |
گل کلم | ۱ عدد |
هویج | ۵۰۰ گرم |
ساقه کرفس | ۱ دسته |
سیب زمینی ترشی | ۵۰۰ گرم |
سرکه | ۱ تا ۲ لیوان |
فلفل تند | ۴ عدد |
خیار قلمی | ۴۰۰ گرم |
ترخون | ۳ شاخه |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی گل کلم
مرحله اول
برای تهیه ترشی گلم ابتدا گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد می کنیم، سپس به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
هویج را هم پس از شستشو درون آبکش قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی ترشی را به همراه ساقه کرفس و خیار به صورت نگینی خرد می کنیم و مانند مواد دیگر پس از شستشو درون آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم مواد را به جای قرار دادن در آبکش، با یک دستمال تمیز خشک کنیم. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و آنرا نیز به خوبی با دستمال خشک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که دلیل خشک کردن شیشه و مواد این است که رطوبت باعث کپک زدن ترشی می شود. پس از اینکه مواد به طور کامل خشک شدند، آنها را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری زردچوبه و در صورت تمایل مقداری گلپر نیز به مواد ترشی اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه نصف ترخون ها را در کف ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس تمام مواد را درون ظرف روی ترخون ها می ریزیم.
مرحله ششم
فلفل های تند را هم باید به همراه مواد درون ظرف بریزیم. در ادامه باقیبمانده ترخون ها را روی مواد قرار می دهیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک را داخل سرکه می ریزیم و هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون سرکه حل شود.
کمرحله هفتم
حالا مخلوط سرکه و نمک را روی مواد ترشی اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم ترشی خیلی تند و تیز نشود، می توانیم نصف شیشه را سرکه بریزیم و باقیمانده آنرا با آب جوشیده خنک شده پر کنیم.
مرحله هشتم
در پایان درب ظرف را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد آن شود، سپس در یک جای خشک و خنک دور از نور خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. حدودا ۱۲ هفته بعد ترشی ما آماده مصرف است.
- منبع :
- sai_da1400
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل شومیز لمه زنانه فوق العاده شیک برای خانم های میانسال
- انواع مدل سایه چشم اسموکی فوق العاده خاص برای جشن های مهم
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!
- مدل پیراهن گلدار جدید و فوق العاده شیک برای روزهای گرم تابستان
- طرز تهیه بلالیت به روش عربی؛ یک میان وعده خاص و خوشمزه جنوبی