طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش عطر مرحله به مرحله
طرز تهیه یخ قالبی مجلسی و فوق العاده شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه یخ قالبی مجلسی یخ قالبی مجلسی برای تزیین اواع شربت ها بسیار مناسب می باشد و توصیه می شود برای مهمانی …
طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه سس بشامل سس بشامل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که در تهیه غذاهایی مانند انواع لازانیا، پاستا …
طرز تهیه ادویه پلویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ادویه پلویی ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های ترکیبی بسیار متنوع است که برای تهیه انواع غذاهای پلویی استفاده می …
طرز تهیه مربای به
مربای به از قدیمی ترین صبحانه های ایرانی است که معمولا به همراه کره محلی سرو می شود. در برخی از نقاط کشورمان برخی افراد مربای بِه را به عنوان مُصلِح کنار غذا سرو میکنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه مرباخوری به | |
به | یک کیلو |
شکر | یک کیلو |
آبلیمو | دو قاشق غذاخوری |
پودرهل | ۱/۴ قاشق چایی خوری |
گردو | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه مربای بِه
مرحله اول
برای تهیه مربای به مجلسی اول از همه بِه ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست به ها گرفته شود، مربا به با پوست به بسیار خوشمزه تر خواهد بود. شروع کنید به ها را به اندازه های کوچک یا بزرگ خرد کنید. اندازه تکه های بِه بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
مرحله پنجم
مرحله ششم
نکات تهیه مربای به
شربت مربا نباید زیاد غلیظ باشد چون مربا بعد از یک روز ماندن غلیظ تر میشود ، میتونید از دونه هل یا وانیل استفاده کنید. مربا بِه در قابلمه مسى بهتر رنگ میاندازد و قشنگ تر میشود ولى از قابلمه لعابى یا استیل هم می توانید استفاده کنید، هرچقدر زمان پختن بِه طولانى تر باشد, پر رنگ تر و قرمزتر میشود. حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
- منبع :
- zahraa.foodd