طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه مربای به
اگر به مربا بِه علاقه دارید اما نمیدانید چگونه مربای بِه درست کنید با ما همراه باشید در این پست از سایت نکته چی شما را با طرز تهیه مربای بِه آشنا کنیم. این مربا بسیار خوشمزه و ملس می باشد و قطعا همه افراد خانواده عاشق آن می شوند. شما میتوانید این مربای خوشمزه و بی نظیر را برای صبحانه در کنار چای و با نان سرو کنید. در برخی از نقاط کشورمان برخی افراد مربای بِه را به عنوان مُصلِح کنار غذا سرو میکنند. طرز تهیه این مربا از مبتدی تا پیشرفته است و هر فردی با کمی دقت و خلاقیت قادر به تهیه این مربا خواهد بود. مربای بِه از مرباهای بسیار محبوب در فصل زمستان می باشد و عطر و بو و طعم عالی ای دارد. این مربا علاوه بر خوشمزه بودن دارای خواص داروئی بی نظیر برای سلامتی بدن می باشد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه مرباخوری به | |
به | یک کیلو |
شکر | یک کیلو |
آبلیمو | دو قاشق غذاخوری |
پودرهل | ۱/۴ قاشق چایی خوری |
گردو | ۱/۲ پیمانه |
دستور تهیه مربای بِه
مرحله اول
اول از همه بِه ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست به ها گرفته شود, مربا به با پوست به بسیار خوشمزه تر خواهد بود. شروع کنید به ها را به اندازه های کوچک یا بزرگ خرد کنید. اندازه تکه های بِه , بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
مرحله پنجم
مرحله ششم
نکات تهیه مربای به
شربت مربا نباید زیاد غلیظ باشد چون مربا بعد از یک روز ماندن غلیظ تر میشود ، میتونید از دونه هل یا وانیل استفاده کنید.
مربا بِه در قابلمه مسى بهتر رنگ میاندازد و قشنگ تر میشود ولى از قابلمه لعابى یا استیل هم می توانید استفاده کنید، هرچقدر زمان پختن بِه طولانى تر باشد, پر رنگ تر و قرمزتر میشود. حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.