طرز تهیه یخ قالبی مجلسی و فوق العاده شیک مرحله به مرحله

طرز تهیه یخ قالبی مجلسی و فوق العاده شیک مرحله به مرحله

طرز تهیه یخ قالبی مجلسی یخ قالبی مجلسی برای تزیین اواع شربت ها بسیار مناسب می باشد و توصیه می شود برای مهمانی …

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سس بشامل سس بشامل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که در تهیه غذاهایی مانند انواع لازانیا، پاستا …

طرز تهیه ادویه پلویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ادویه پلویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ادویه پلویی ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های ترکیبی بسیار متنوع است که برای تهیه انواع غذاهای پلویی استفاده می …

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به نگینی آپارات و بادام در طب سنتی رژیمی به خانه برمیگردیم

مربای به از قدیمی ترین صبحانه های ایرانی است که معمولا به همراه کره محلی سرو می شود. در برخی از نقاط کشورمان برخی افراد مربای بِه را به عنوان مُصلِح کنار غذا سرو میکنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای یک شیشه مرباخوری به
بهیک کیلو
شکریک کیلو
آبلیمودو قاشق غذاخوری
پودرهل۱/۴ قاشق چایی خوری
گردو۱/۲ پیمانه

طرز تهیه مربای بِه

مرحله اول

برای تهیه مربای به مجلسی اول از همه بِه ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست به ها گرفته شود، مربا به با پوست به بسیار خوشمزه تر خواهد بود. شروع کنید به ها را به اندازه های کوچک یا بزرگ خرد کنید. اندازه تکه های بِه بستگی به سلیقه شما دارد.

مرحله دوم

می توانید برای شکل به ها آن را قالب بزنید ولی این کار بسیار سخت خواهد بود. یک ظرف یا قابلمه که داخلش آب ریختید را کنار دستتان قرار دهید و به هایی که خرد میکنید را داخل قابلمه بیاندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.

مرحله سوم

روی سطح بِه, باید کاملا آب باشد, طوری که بِه ها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز گزاشته و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و بِه ها نیم پز شود و رنگشان کمی تغییر کند.

مرحله چهارم

حالا شکر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم دوباره قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دمکنی میگذاریم و حرارت را کم می کنیم و به قابلمه اجازه می دهیم حدود سه ساعت روی حرارت بجوشد. گهگاهی به قابلمه سر بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله, بِه کاملا رنگ انداخته است و قوام آمده است. حالا آبلیمو و پودر هل و گردو ها را اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند جوش زد حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را با دمکنی میگذاریم تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند .

مرحله ششم

مربای بِه آماده است. می توانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. میتوانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس کرده و با دستمال خشک کنید و به مربا اضافه کنید. نوش جان

نکات تهیه مربای به

شربت مربا نباید زیاد غلیظ باشد چون مربا بعد از یک روز ماندن غلیظ تر میشود ، میتونید از دونه هل یا وانیل استفاده کنید. مربا بِه در قابلمه مسى بهتر رنگ میاندازد و قشنگ تر میشود ولى از قابلمه لعابى یا استیل هم می توانید استفاده کنید، هرچقدر زمان پختن بِه طولانى تر باشد, پر رنگ تر و قرمزتر میشود. حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.