طرز تهیه مربای پرتقال ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای پرتقال ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای پرتقال ساده مربای پرتقال یکی از انواع مرباهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست …

طرز تهیه سس قارچ رستورانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سس قارچ رستورانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سس قارچ رستورانی سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه و پرکالری فست فودی است که در کنار انواع غذاهای …

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و سفید رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و سفید رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی ترشی پیاز رستورانی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران های …

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به نگینی آپارات و بادام در طب سنتی رژیمی به خانه برمیگردیم

اگر به مربا بِه علاقه دارید اما نمیدانید چگونه مربای بِه درست کنید با ما همراه باشید در این پست از سایت نکته چی شما را با طرز تهیه مربای بِه آشنا کنیم. این مربا بسیار خوشمزه و ملس می باشد و قطعا همه افراد خانواده عاشق آن می شوند. شما میتوانید این مربای خوشمزه و بی نظیر را برای صبحانه در کنار چای و با نان سرو کنید. در برخی از نقاط کشورمان برخی افراد مربای بِه را به عنوان مُصلِح کنار غذا سرو میکنند. طرز تهیه این مربا از مبتدی تا پیشرفته است و هر فردی با کمی دقت و خلاقیت قادر به تهیه این مربا خواهد بود. مربای بِه از مرباهای بسیار محبوب در فصل زمستان می باشد و عطر و بو و طعم عالی ای دارد. این مربا علاوه بر خوشمزه بودن دارای خواص داروئی بی نظیر برای سلامتی بدن می باشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای یک شیشه مرباخوری به
بهیک کیلو
شکریک کیلو
آبلیمودو قاشق غذاخوری
پودرهل۱/۴ قاشق چایی خوری
گردو۱/۲ پیمانه

دستور تهیه مربای بِه

مرحله اول

اول از همه بِه ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست به ها گرفته شود, مربا به با پوست به بسیار خوشمزه تر خواهد بود. شروع کنید به ها را به اندازه های کوچک یا بزرگ خرد کنید. اندازه تکه های بِه , بستگی به سلیقه شما دارد.

مرحله دوم

می توانید برای شکل به ها آن را قالب بزنید ولی این کار بسیار سخت خواهد بود. یک ظرف یا قابلمه که داخلش آب ریختید را کنار دستتان قرار دهید و به هایی که خرد میکنید را داخل قابلمه بیاندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.

مرحله سوم

روی سطح بِه, باید کاملا آب باشد, طوری که بِه ها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز گزاشته و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و بِه ها نیم پز شود و رنگشان کمی تغییر کند.

مرحله چهارم

حالا شکر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم دوباره قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دمکنی میگزاریم و حرارت را کم می کنیم و به قابلمه اجازه می دهیم حدود سه ساعت روی حرارت بجوشد. گهگاهی به قابلمه سر بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله, بِه کاملا رنگ انداخته است و قوام آمده است. حالا آبلیمو و پودر هل و گردو ها را اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند جوش زد حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را با دمکنی میگذاریم تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند .

مرحله ششم

مربای بِه آماده است. می توانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. میتوانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس کرده و با دستمال خشک کنید و به مربا اضافه کنید. نوش جان

نکات تهیه مربای به

شربت مربا نباید زیاد غلیظ باشد چون مربا بعد از یک روز ماندن غلیظ تر میشود ، میتونید از دونه هل یا وانیل استفاده کنید.

مربا بِه در قابلمه مسى بهتر رنگ میاندازد و قشنگ تر میشود ولى از قابلمه لعابى یا استیل هم می توانید استفاده کنید، هرچقدر زمان پختن بِه طولانى تر باشد, پر رنگ تر و قرمزتر میشود. حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.