طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!

طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!

طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعم‌های …

طرز تهیه رب انار خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه رب انار خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه رب انار رب انار یکی از انواع رب های بسیار محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در تهیه انواع غذاهای سنتی …

طرز تهیه سس پستو خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس پستو خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس پستو سس پستو یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در تهیه غذاهای ایتالیایی استفاده …

طرز تهیه مربای آلو

طرز تهیه مربای آلو, طرز تهیه مربای آلو زرد , طرز تهیه مربای آلو بدون هسته , فیلم طرز تهیه مربای آلو سیاه , طرز تهیه مربای آلو قرمز با پوست , طرز تهیه مربای آلو قرمز , فیلم مربای الو قرمز , طرز تهیه مربای آلو سیاه با هسته , فیلم طرز تهیه مربای آلو زرد

مربای آلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود و در وعده صبحانه بسیار پرطرفدار و دلچسب است مربای آلو را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید و از آن در وعده صبحانه یا حتی عصرانه استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مربای آلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آلو سیاه سفت۱ کیلو
شکرنیم کیلو
سرکه۲ قاشق غذا خوری
آبنصف لیوان

طرز تهیه مربای آلو

مرحله ۱: آماده‌سازی و خرد کردن آلوها

ابتدا آلوها را تمیز بشورید، در اندازه‌های کوچک خرد کنید و هسته آن‌ها را جدا کنید سپس آلوهای خرد شده را کنار بگذارید، بهتر است از آلوهای رسیده، آبدار و شیرین برای درست کردن مربا استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

مرحله ۲: تهیه شربت با شکر و آب

بعد در یک قابلمه مقداری شکر بریزید سپس کمی آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، مقدار شکر را می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان کمی تغییر دهید و اگر خواستید مربا خیلی شیرین شود مقدار شکر را بیشتر بریزید.

مرحله ۳: ادغام شربت و آلوها

مخلوط شکر و آب را هم بزنید تا شکر کم کم در آب حل شود وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و قوام بیاید سپس آلوهای خرد شده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: افزودن عصاره وانیل به مخلوط

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید بعد از ریختن آلوها مقدار کمی وانیل را هم در مخلوط بریزید تا همراه با مواد بجوشد و عطر آن در مواد پخش شود ریختن وانیل در مربای آلو کاملاً سلیقه‌ای است و بستگی به ذائقه و دلخواه خودتان دارد.

مرحله ۵: پخت آلوها و تهیه مربای نهایی

سپس اجازه دهید تا آلوها هم به مدت ۱۵ دقیقه در مخلوط بجوشند و خوب بپزند به طوری که بافت آن‌ها کاملا نرم شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت دو ساعت بماند تا مربا خوب خنک شود.

مرحله ۶: روش نگهداری مربا و سرو در صبحانه

بعد از آن شیشه‌های مورد نظر برای مربا و در شیشه‌ها را با آب جوش تمیز بشورید و خشک کنید سپس مربای آلو را داخل شیشه بریزید و شیشه‌ها را پر کنید سپس در آن‌ها را محکم ببندید بعد در یخچال بگذارید و برای مدت طولانی از آن نگهداری کنید. در آخر مقداری از مربای آلو را داخل ظرف مناسب بریزید و در وعده صبحانه همراه با خامه، کره، چای داغ و نان تازه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.