طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری با گوجه طرز تهیه ترشی بندری مهرام طرز تهیه ترشی لیته بندری طرز تهیه ترشی بندری بازاری طرز تهیه ترشی بندری بوشهری فیلم طرز تهیه ترشی بندری طرز تهیه ترشی لیته با رب گوجه طرز تهیه ترشی بندری فوری

ترشی بندری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بندری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم ترشی بندری
گل کلم۵۰۰ گرم
خیار بوته ای۳۰۰ گرم
هویج۳۰۰ گرم
سیر۱ بوته
فلفل سبز و قرمز۴ عدد
پیاز قرمز۱ عدد
بادمجان۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سرکه۲ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهاز هرکدام ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز، سیاهدانه و پودر تخم گشنیزاز هرکدام ۱ قاشق مرباخوری
ترخون و مرزه خشکاز هرکدام ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی بندری

مرحله اول

برای تهیه ترشی بندری خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به همراه هویج، فلفل سبز، خیار بوته ای، پیاز قرمز، بادمجان و فلفل قرمز را می شویم سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

حالا پوست هویج را جدا می کنیم و به همراه گل کلم، بادمجان، پیاز قرمز، سیر، فلفل قرمز، فلفل سبز و خیار بوته ای به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان خرد شده را به همراه مقداری سرکه به قابلمه می افزاییم، سپس اجازه می دهیم بادمجان به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سرکه بجوشد تا بافت آن نرم شود. پس از گذشت این زمان هویج و گل کلم به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

به دلیل آنکه هویج و گل کلم نسبت به باقی سبزیجات بافت سفت تری دارند اجازه می دهیم کمی پخته شده تا نرم شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری سرکه مخلوط کرده تا رب گوجه فرنگی رقیق شود.

مرحله پنجم

در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم سبزیجات به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم ترشی به مدت ۲ ساعت کاملا خنک شود.

مرحله ششم

زمانی که ترشی خنک شد، پیاز خرد شده را به همراه خیار، فلفل قرمز و سبز، سیر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیاهدانه، پودر تخم گشنیز، ترخون و مرزه خشک را به قابلمه می‌ افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پس از مخلوط کردن، یک ظرف درب دار شیشه ای انتخاب می کنیم و درون آنرا با یک پارچه خشک تمیز می کنیم. در ادامه ترشی را درون ظرف ریخته، سپس درب آنرا محکم می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری شود.

مرحله هشتم

ادامه ترشی را به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان ترشی را به مدت ۷ الی ۸ روز درون یخچال قرار می دهیم تا ترشی برسد، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.