طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست …
طرز تهیه زیتون پرورده ساده رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه زیتون پرورده ساده زیتون پرورده از خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی و ایرانی سرو می …
طرز تهیه مربای تمشک
مربای تمشک یکی از خوشمزهترین مرباهاست که طعم و عطر فوقالعادهای دارد و خیلی راحت و سریع آماده و پخته میشود، این مربای خوش طعم طرفداران زیادی دارد و همراه با کره و خامه یک صبحانه کامل یا یک میان وعده مقوی و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای تمشک در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم مربای تمشک | |
تمشک | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۷۰۰ گرم |
طرز تهیه مربای تمشک
مرحله اول
برای تهیه مربای تمشک ابتدا تمشکها را تمیز کنید و ساقهها و برگها چسبیده به آنها را جدا کنید و بعد چند دقیقه در ظرف پر از آب قرار دهید تا کاملا خیس بخورند، سپس تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آنها برود، سعی کنید از تمشکهای سالم و رسیده استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد تمشکها را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آنها اضافه کنید و کمی هم بزنید و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا تمشکها آب بیاندازند و شکر کمی حل شود و به خورد تمشکها برود، بعد از این مدت قابلمه را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله سوم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا شکر کمکم حل شود، بعد با قاشق کفهایی که در سطح مخلوط جمع میشود را بگیرید و دور بریزید تا وقتی مربای تمشک پخته شد، خوشرنگ و شفاف شود، در این مدت مربای تمشکها را به هم نزنید.
مرحله چهارم
وقتی که مخلوط به کف رسید و یکسره کف کرد طوری که سطح مخلوط کاملا با کف پوشانده شد سپس با کفگیر کمی هم بزنید و بعد دوباره کفهای اضافی سطح مربا را بگیرید و دور بریزید، روی حرارت ملایم اجازه دهید تا دوباره به طور کامل کف کند.
مرحله پنجم
سپس وقتی دوباره مربا کف کرد، منظور کف یکسره بعدی است نه کفهای کوچک که در قسمتهای مختلف سطح مربا به وجود میآید، در این زمان مربا به غلظت مناسب رسیده است، پس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
مرحله ششم
وقتی مربا خنک شد غلظت آن زیاد میشود، سپس مربای تمشک خنک را در ظرف شیشهای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال برای مدتی نگه دارید برای اینکه مربا شکرک نزند در هنگام پخت کمی آب لیموی تازه به مربا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
بعد مربا تمشک را در ظرف مناسب بریزید و همراه با کره، خامه صبحانه و کره بادام زمینی و نان تازه به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی یا یک صبحانه کامل و خوش عطر و خوش طعم همراه با چای داغ و یا شیر گرم سرو کنید.
- منبع :
- anaj.ard