طرز تهیه مربای لبو خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای لبو

طرز تهیه مربای لبو و انار طرز تهیه مربای لبو با شیره انگور مربای لبو و هویج طرز تهیه مربای لبو به شکل گل رز خواص مربای لبو مربای لبو نی نی سایت

مربای لبو یکی از انواع مرباهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که طعمی بسیار جذاب و بهشتی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای لبو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مربای لبو
لبو۲ کیلوگرم
شکر۱٫۵ کیلوگرم
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی

طرز تهیه مربای لبو

مرحله اول

برای تهیه مربای لبوی مجلسی در ابتدای کار لبوها یا همان چغندرهای قرمز را به خوبی می شوییم و پوست شان را جدا می کنیم. ظاهر این مربا سلیقه ای است و می توانیم از روش های متنوعی برای خرد کردن لبو استفاده کنیم.

مرحله دوم

می توانیم لبوها را قالب بزنیم، نگینی خرد کنیم و یا اینکه با رنده درشت رنده کنیم. ما در این دستور لبوها را رنده می کنیم، سپس یک قابلمه انتخاب کرده و به ازای هر پیمانه شکر، یک پیمانه آب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و به آرامی ترکیب شکر و آب را هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شربت ۳۰ دقیقه بجوشد.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان لبوی رنده شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را کمی افزایش می دهیم تا مربا شروع به قُل زدن کند. حالا کف هایی که روی مربا جمع می شوند را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله پنجم

دور ریختن این کف ها باعث می شود که در پایان رنگ مربا درخشان تر و شفاف تر باشد. پس از اینکه تمام کف های روی مربا را جمع کردیم، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم لبو به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

برای پخت کامل لبو حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز است. توجه داشته باشید که هنگام پخت لبو، حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد. پس از گذشت این زمان وانیل را به همراه آب لیمو ترش به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک دم کنی روی درب قابلمه قرار داده و اجازه می دهیم مربا از حرارت بیفتد و هم دمای محیط شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه مربا کاملا خنک شد، آنرا درون ظروف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهیم مربا را برای مدت بسیار طولانی نگهداری کنیم، بهتر است آنرا در کیسه فریزر ریخته و در فریزر نگهداری کنیم.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 12 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.