طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی فلفل خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی فلفل ترشی فلفل یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بامیه ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان …
طرز تهیه رب آلوچه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه رب آلوچه رب آلوچه یکی از انواع ربهای خوشمزه و متنوع است که با روشهای متفاوت و آلوهای مختلف درست میشود، …
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
مربای پوست هندوانه یکی از مرباهای خوشمزه و با عطر و طعم بی نظیر است که روش تهیه و پخت این مربا بسیار راحت و سریع و از لحاظ اقتصادی با صرفه است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست هندوانه در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم مربای پوست هندوانه | |
پوست هندوانه | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
هل | ۲ تا ۳ عدد |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
مرحله اول
برای تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه ابتدا هندوانه را برش دهید و قسمت قرمز آن را جدا کنید و کنار بگذارید، بعد پوست سبز رنگ را تمیز بشورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید یا از قالب آماده برای شکل دادن استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد قطعات خرد شده پوست هندوانه را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و به آن آب اضافه کنید به اندازهای که آب کاملا روی پوستهای هندوانه را بگیرد و کمی بالاتر از سطح آنها باشد.
مرحله سوم
سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا پوستهای هندوانه کاملا پخته شوند، بعد از این زمان پوستها را آبکشی کنید.
مرحله چهارم
دوباره پوستهای هندوانه را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب بگیرید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید، بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
مرحله پنجم
حالا مقداری زعفران را همراه با کمی آب جوش در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا دم بکشد، بعد ۲ قاشق زعفران دمکرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی رنگ زعفران در مخلوط مواد کاملا باز شد، هل را که سوراخ کرده اید یا از قبل پودر شده است به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.
مرحله هفتم
بعد از آن به سلیقه و دلخواه خودتان اگر میخواهید که مربا بافت ترد تری داشته باشد از مقداری آهک خوراکی استفاده کنید و داخل مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
نکته: استفاده از آهک خوراکی در طعم و مزه مربا تاثیری ندارد.
مرحله هشتم
وقتی آب به جوش آمد یک لیموی تازه را برش بزنید و آب آن را بگیرید و سپس یک قاشق از اب لیمو ترش را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کند.
مرحله نهم
بعد اجازه دهید تا مربا قوام پیدا کند و به غلظت دلخواه برسد، بعد از روی حرارت بردارید و درب قابلمه را ببندید و در دمای محیط قرار دهید تا مربا خنک شود و مانند شیشه بافت بلوری پیدا کند.
مرحله دهم
در این مرحله مربای پوست هندوانه را که خنک شده است در شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و برای مدت طولانی نگهداری کنید. در آخر مقداری از مربای پوست هندوانه را در ظرف مناسب بریزید و در وعده صبحانه همراه با کره، خامه و نان تازه سرو کنید.
- منبع :
- khone.parisa