طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه مربا انجیر زرد طرز تهیه مربا انجیر سیاه تصویری طرز تهیه مربا انجیر بدون شکر طرز تهیه مربای انجیر سیاه له شده طرز تهیه مربای انجیر با گردو طرز تهیه مربای انجیر با شکر قهوه ای طرز تهیه مربای انجیر سبز

مربا انجیر یکی از انواع مرباهای محبوب در سراسر جهان است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مربا انجیر
انجیر۱ کیلوگرم
شکر۷۰۰ گرم
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا انجیر

مرحله اول

برای تهیه مربا انجیر خوشمزه در ابتدای کار انجیرها را می شوییم و بدون کوتاه کردن دمشان آنها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده، سپس اجازه می دهیم شیره جوش بیاید و کمی غلیظ شود. حالا با سوزن چند سوراخ ریز روی انجیرها ایجاد می کنیم و زمانی که شیره غلیظ شد به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

سوراخ هایی که روی انجیر ایجاد می کنیم، به خاطر این است که در حین پخت شیره درون انجیر نفوذ کرده تا انجیرها حالت چروکیده پیدا نکند و شکل خود را حفظ کنند. در ادامه حرارت را به ملایم کاهش می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم انجیرها به مدت ۳۰ دقیقه درون شیره بپزند. پس از گذشت این زمان آب لیمو ترش تازه را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم مربا به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مربا در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود. در صورت تمایل برای یکدست شدن مربا می توانید آنرا از صافی رد کرده تا دانه های انجیر جدا شود.

مرحله ششم

زمانی که مربا کاملا خنک شد، یک ظرف درب دار شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و مربا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر درب ظرف را محکم می بندیم، سپس مربا را درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.