طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با هویج طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با قارچ فیلم ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب انار طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با بادمجان

ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لوبیا سبز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

برای تهیه ترشی لوبیا سبز، ابتدا لوبیاها را شسته و خشک کنید. سپس سر و ته آنها را جدا کرده و با ترکیب آب و سرکه بجوشانید. پس از تغییر رنگ لوبیاها، آنها را در شیشه‌ای تمیز قرار داده و سیر، فلفل و ترخون را اضافه کنید. سرکه را روی مواد بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. ترشی پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده مصرف است.

مواد لازممقدار مواد
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
سرکه سفید۲ لیوان
آب۱ لیوان سرخالی
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
سیر۶ حبه
فلفل قرمز۲ عدد
ترخون و مرزه۱ دسته کوچک

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

مرحله ۱: شستشو و خشک کردن لوبیا سبز

برای تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه ابتدا لوبیاها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه لوبیاها را روی دستمال می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.

مرحله ۲: جدا کردن سر و ته لوبیا و آماده‌سازی سرکه

در این مرحله سر و ته لوبیاها را با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه آب را به همراه سرکه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم ترکیب آب و سرکه کمی گرم شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن نمک و پختن لوبیا

حالا نمک را اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون ترکیب آب و سرکه حل شود. در ادامه لوبیا سبز را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا رنگ لوبیا تغییر کند.

مرحله ۴: پختن ملایم لوبیا سبز

توجه داشته باشید که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشد تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشود. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون قابلمه بماند تا کمی پخته شود.

مرحله ۵: آماده‌سازی شیشه و چیدن لوبیا

پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه لوبیا سبز ها را به ترتیب درون شیشه می چینیم.

مرحله ۶: افزودن مواد معطر و ریختن سرکه

حالا در بین لوبیا سبزها مقداری سیر، فلفل قرمز، ترخون و مرزه قرار می دهیم. در ادامه ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود.

مرحله ۷: آماده شدن برای مصرف

توجه داشته باشید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در ادامه شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰  روز ترشی آماده مصرف است.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 23 مهر 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 9

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.