طرز تهیه ترشی گوجه سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه زیتون پرورده ساده رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه زیتون پرورده ساده زیتون پرورده از خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی و ایرانی سرو می …
طرز تهیه نوتلا خانگی و سالم بسیار خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نوتلا خانگی نوتلا یکی از انواع خوردنی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان صبحانه یا میان …
طرز تهیه ترشی گوجه سبز
ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گوجه سبز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ترشی گوجه سبز | |
گوجه سبز | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
سرکه | ⅓ لیوان |
آب جوشیده ولرم | ۱ لیوان |
ترخون | ۳ شاخه |
مرزه | ۳ شاخه |
تخم گشنیز | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی گوجه سبز
مرحله اول
برای تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه در ابتدای کار گوجه سبزها را شسته و روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. در ادامه سرکه را به همراه آب جوشیده ولرم و نمک مخلوط کرده تا ذرات نمک کاملا حل شوند.
مرحله دوم
در ادامه گوجه سبزها را به صورت مرتب درون یک شیشه تمیز و خشک می چینیم. حالا سیر را به همراه تخم گشنیز، مرزه و ترخون درون ظرف ریخته، سپس مخلوط سرکه را درون ظرف روی گوجه سبزها می ریزیم.
مرحله سوم
حالا درب ظرف را محکم بسته، سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه به صورت برعکس در دمای محیط قرار می دهیم تا درب شیشه پلمپ شود. پس از گذشت این زمان شیشه را به مدت دو هفته درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت دو هفته زمانی که گوجه سبزها تغییر رنگ دادند، ترشی گوجه سبز رسیده و آماده سرو است. در نهایت درب ظرف را باز کرده و ترشی گوجه سبز را به همراه انواع غذاها سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh