طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک بونتی، کیک مجلسی جدید و بسیار شیک!
طرز تهیه کیک بونتی کیک بونتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از سه لایه مختلف با طعمهای متنوع تشکیل …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه شیرینی سیب ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی سیب شیرینی سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …
طرز تهیه کیک حلوا
کیک حلوا یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک حلوا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک حلوا | |
تخم مرغ | ۴ عدد درشت |
آرد قنادی | ۲٫۵ لیوان |
شکر | ۱ و ¼ لیوان |
شیر | ⅔ لیوان |
گلاب | ⅓ لیوان |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم شربت | |
شکر | ⅓ فنجان |
مخلوط آب و گلاب | ⅓ فنجان |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک حلوا
مرحله اول
برای تهیه کیک حلوا خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه آب و گلاب درون قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا درون آب حل شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. نیازی به جوشیدن یا غلیظ شدن شربت نیست. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر، پودر هل و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا حجیم و کش دار شود.
مرحله چهارم
در این مرحله به ترتیب گلاب را به همراه شیر، روغن مایع و مقداری زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مایه اولیه کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده، سپس یکباره به کاسه اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی در حد ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود. در ادامه قالب را با روغن جدا کننده چرب می کنیم.
مرحله ششم
حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه میانی فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است و قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه اجازه می دهیم کمی از دمای کیک کاسته شود، سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. حالا روی کیک را به شربت خنک شده مرطوب می کنیم و حلوا داغ را روی کیک می ریزیم.
مرحله نهم
در ادامه حلوا را با لیسک روی کیک پهن کرده و به دلخواه مقداری از حلوا را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم، سپس اطراف کیک پایپ کرده و اجازه می دهیم کمی از دمای حلوا کاسته شود.
مرحله دهم
زمانی که حلوا خنک شد، کیک را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و به دلخواه با پرک بادام، پودر پسته و گل محمدی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- vanillaa_cooking