طرز تهیه کیک خیس بدون فر به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکویت گردویی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکویت گردویی بیسکویت گردویی یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و خوش عطر بین المللی است که با رسپی های متنوعی …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه باقلوا باکو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوا باکو باقلوا باکو یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ ترکیهای است که بافتی سبک و ترد دارد و با …
طرز تهیه کیک خیس بدون فر
کیک خیس بدون فر یکی از انواع دستورهای پخت این کیک خوشمزه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس بدون فر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک خیس بدون فر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ½ لیوان |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
شیر | ½ لیوان |
آرد | ۱ و نیم لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک | |
شیر | ۱ و نیم لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق مرباخوری |
شکلات تخته ای | ۱۰۰ گرم |
شکر | ¼ لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
طرز تهیه کیک خیس بدون فر
مرحله اول
برای تهیه کیک خیس بدون فر در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ ودر و پودر کاکائو درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله درون یک قابلمه مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه قابلمه را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی درون مایه کیک از بین شود.
مرحله پنجم
حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم و پس از آن قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در این مرحله سس شکلاتی کیک را آماده می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه شکر و پودر کاکائو درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم.
مرحله هفتم
حالا زمانی که مواد گرم شدند، شکلات تخته ای را به آن اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات ذوب شود و به غلظت مطلوب برسد. پس از آن کره را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله پس از گذشت ۴۰ دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم. در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم.
مرحله نهم
در نهایت سس شکلاتی ولرم را به صورت پخش روی کیک داغ می ریزیم و اجازه می دهیم سس شکلاتی به خورد کیک برود. در آخر روی کیک خیس را به دلخواه با مغز گردو، شکلات چیپسی و پودر پسته تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- banooye_khone