طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه کافی شاپی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک نسکافه ای
کیک نسکافه ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه کافه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نسکافه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک نسکافه ای | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ و نیم پیمانه |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
پودر نسکافه | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۸۰ گرم |
طرز تهیه کیک نسکافه ای
مرحله اول
برای تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه ابتدای کار یک چهارم شیر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم تا داغ شود. در ادامه پودر نسکافه را درون شیر می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط شیر و نسکافه را هم می زنیم تا ترکیب شوند، سپس کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. در وسط کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود، سپس روغن مایع ر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط تخم مرغ را در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم. در ادامه مخلوط شیر و نسکافه را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله پنجم
حالا باقی مانده شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا در حد مخلوط شدن مواد را با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود.
مرحله هفتم
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، در صورت پخته بودن آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج کرده و با پودر قند تزئین می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پاپوش تدی روفرشی؛ ۱۵ عکس از مدلهای بامزه با طراحی خرسی و کارتونی
- گردن آویز طلا بی نهایت؛ ۱۵ مدل محبوب برای خانم های خاص پسند
- ۱۵ ایده متفاوت برای نون پنیر سبزی سفره عقد؛ جشنتان را خاصتر کنید
- شومیز ساتن طرحدار؛ ۱۵ عکس جذاب از استایلهای مینیمال و شیک روز
- دمپایی رو فرشی با کیفیت؛ ۱۵ عکس دمپایی نرم و سبک برای استفاده روزمره
- تیشرت لانگ شیک دخترانه؛ ۱۵ عکس از استایلهای ساده ولی خاص دخترونه
- منبع :
- mojgancooking