طرز تهیه مارشمالو خوشمزه با پودر ژله مرحله به مرحله

طرز تهیه مارشمالو خوشمزه با پودر ژله مرحله به مرحله

طرز تهیه مارشمالو مارشمالو از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ سرو می شود، …

طرز تهیه بامیه خانگی آسان خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه بامیه خانگی آسان خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه بامیه بامیه یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خاگینه مغزدار خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با مواد و ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس ترکیه طرز تهیه کیک خیس شکلاتی برای ۴ نفر طرز تهیه کیک خیس مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه ساده طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در توستر

کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های مخصوص و لاکچری کافی شاپی است که معمولا به همراه قهوه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک خیس شکلاتی
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
روغن مایع⅔ لیوان
شیر ولرم۱ لیوان
آرد۲۸۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۶ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس کیک
شیر۱ لیوان
شکلات تلخ۷۰ گرم
شکر۲ قاشق غذاحوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
مواد لازم برای گاناش
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.

مرحله دوم

در این مرحله وسط کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود. در ادامه روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا در حد مخلوط شدن مواد را با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب کمربندی انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد.

مرحله هفتم

حالا در همین حین سس شکلات را آماده می کنیم برای این منظور ابتدا شیر را به همراه شکر، پودر کاکائو، کره و شکلات تلخ درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم شیر گرم شده، سپس کره و شکلات درون شیر حل شود. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید. در ادامه سس شکلات را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.

مرحله نهم

حالا پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم برای این منظور یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فر می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است.

مرحله دهم

در این مرحله کیک را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه با یک سیخ چوبی روی تمام سطح کیک حفره های عمیق ایجاد می کنیم، سپس سس شکلات را به تدریج روی آن می ریزیم تا به خورد کیک برود.

مرحله یازدهم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم خامه ریز جوش بزند.

مرحله دوازدهم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس شکلات تخته ای را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شده، سپس مواد ترکیب و یکدست شود. حالا اجازه می دهیم گاناش خنک شود.

مرحله سیزدهم

در نهایت پس از گذشت ۲ ساعت کیک را از یخچال خارج کرده، سپس کیک را از قالب خارج می کنیم و گاناش را روی آن می ریزیم. در ادامه کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.