طرز تهیه کیک برگردان کاراملی مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک برگردان کاراملی

طرز تهیه کیک برگردان کاراملی , دستور پخت کیک برگردان کاراملی

کیک برگردان کاراملی از کیک ها مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک برگردان کاراملی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک برگردان کاراملی
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
آرد۲ لیوان
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱۲۵ گرم
مواد لازم کارامل
شیر گرم۶ قاشق غذاخوری
کره۳۰ گرم
شکر½ لیوان

طرز تهیه کیک برگردان کاراملی

مرحله اول

برای تهیه کیک برگردان کاراملی مجلسی ابتدای کار یک قالب کمربندی مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه برای تهیه کارامل شکر را درون یک تابه مناسب می ریزیم و تابه را ریو حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا بدون هم زدن شکر اجازه می دهیم دوم سوم آن ذوب شود. در ادامه شکر را هم می زنیم تا کاملا ذوب و کاراملی شود، سپس شیر گرم و کره را به کارامل اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا کارامل یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله کارامل را از روی حرارت بر می داریم، سپس نصف آن را درون قالب می ریزیم و یکدست درون قالب پخش می کنیم. در ادامه به را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم.

مرحلهه چهارم

حالا برش های به را روی کارامل می چینیم و مابقی کارامل را روی آن می ریزیم و به صورت یکدست روی برش های به پخش می کنیم. در ادامه مایه کیک را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ، شکر و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را با همزن برقی به مدت ۸ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب روی به و کارامل می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.

مرحله هشتم

زمانی که هوای اضافی بین مایه کیک از بین رفت، قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را تست می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم زمانی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه کیک برگردان کاراملی را از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. در ادامه کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در جمعه 6 اسفند 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.