طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک آناناس
کیک آناناس یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک آناناس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک آناناس | |
روغن مایع | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آب کمپوت آناناس | ¾ پیمانه |
شیر | ¼ پیمانه |
آرد | ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشقق چایخوری |
مواد لازم برای روی کیک | |
کمپوت آناناس | ۱۲ حلقه |
کره | ۵۰ گرم |
شکر | ۷۰ گرم |
آب کمپوت آناناس | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک آناناس
مرحله اول
برای تهیه کیک آناناس خوشمزه ابتدای کار مواد روی کیک را آماده می کنیم، برای این منظور کره را به همراه شکر و آب کمپوت آناناس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخاری کتری قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله زمانی که کره و شکر کاملا ذوب شدند، کاسه را از روی حرارت بخار آب بر می داریم. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس مخلوط کره را درون قالب می ریزیم و تکه های آناناس را به ترتیب روی مواد می چینیم.
مرحله سوم
حالا مایه کیک را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ و شکر سفید و کشدار شود.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن مایع را به همراه شیر و آب آناناس به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود، سپس مایه کیک را به آرامی روی تکه های آناناس می ریزیم. در ادامه قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی درون مایه کیک از بین برود.
مرحله هفتم
حالا قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک آناناس به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می بریم.
مرحله هشتم
در این مرحله سیخ چوبی یا خلال دندان را از کیک خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم، سپس کیک را بلافاصله درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم.
مرحله نهم
در نهایت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و تکه های کیک را درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در آخر کیک آناناس را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ طرح گردنبند طلا لوکس ماه؛ انتخابهای مدرن و جذاب برای استایل لوکس
- شلف دیواری گلدان؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای دکوراسیون داخلی
- ۱۵ عکس گوشواره آویز طلا شکیل؛ مدلهای زیبا و شیک برای استفاده روزمره و خاص
- ۱۵ ایده جذاب دستبند طلای مینیمال و جذاب؛ ساده ولی فوقالعاده شیک
- حلقه طلای فانتزی با نگین؛ ۱۵ طرح که درخشش استایلتو دوبرابر میکنه
- کاشت ناخن قلبی؛ ۱۵ مدل عاشقانه و خاص برای استایل شما
- منبع :
- najmesk