طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های خامه …

طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی شیرینی سابله شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای پذیرایی …

طرز تهیه شیرینی ماکارون

طرز تهیه شیرینی ماکارون بدون فر طرز تهیه شیرینی ماکارون بدون بادام طرز تهیه شیرینی ماکارون اپارات طرز تهیه ماکارون دوبله فارسی طرز تهیه ماکارون ساده طرز تهیه شیرینی ماکارون آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی ماکارون با آرد گندم طرز تهیه شیرینی ماکارون تصویری

شیرینی ماکارون یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است که از نظر ظاهری شبیه به شیرینی لطیفه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ماکارون در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ماکارون
آرد بادام۱۰۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
شکر گرانول۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ۱۰۰ گرم
کرم تارتار (اختیاری)¼ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی دلخواه۲ قطره
مواد لازم میانی شیرینی
شکلات تلخ۱۲۰ گرم
خامه پر چرب۱۲۰ گرم
مربای تمشک¼ فنجان
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شکلات تخته ایبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی ماکارون

مرحله اول

‎برای تهیه شیرینی ماکارون خانگی ابتدای کار آرد بادام را به همراه پودر قند درون غذاساز می ریزیم، سپس میکس می کنیم تا مخلوط و کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم‎

در ادامه فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را از زرده تخم مرغ جدا می کنیم و به همراه شکر گرانول درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله کاسه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه کاسه را از روی حرارت بر می داریم و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط سفیده تخم مرغ را با دور کند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود، سپس کاسه را از روی حرارت کتری بر می داریم و مجددا با دور کند همزن برقی هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ کف کند.

مرحله پنجم

در این مرحله رنگ خوراکی را اضافه می کنیم و سرعت همزن برقی را به متوسط افزایش می دهیم و تا فرم گرفتن سفیده تخم مرغ ادامه می دهیم. در ادامه مخلوط آرد بادام را به تدریج به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه شیرینی را درون قیف خامه کشی می ریزیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس شیرینی را روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم و چند ضربه به سینی وارد می کنیم تا هوای اضافی از مایه شیرینی خارج شود.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند تا کمی خشک شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله گاناش شکلاتی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه روان و گرم شود. توجه داشته باشید خامه جوش نیاید.

مرحله نهم

حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس شکلات تخته ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بدون هم زدن اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان خامه را هم می زنیم تا شکلات درون خامه پخش شود.

مرحله دهم

در این مرحله اجازه می دهیم گاناش به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه مواد میانی شیرینی را آماده می کنیم، برای این منظور خامه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه می دهیم خامه روان شود، پس از جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه شکلات تلخ را به خامه اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شده و حل شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله زمانی که خامه خنک شد، مربا تمشک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک لایه از شیرینی ماکارون بر می داریم و مقداری از مواد میانی روی آن می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله یک لایه شیرینی ماکارون روی مواد قرار می دهیم، سپس به همین ترتیب شیرینی ها را آماده می کنیم. در ادامه گاناش را روی شیرینی های ماکارون می ریزیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت کنند.

مرحله چهاردهم

در نهایت پس از گذشت این زمان شیرینی های ماکارون را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. از شیرینی های ماکارون می توانیم به عنوان تزئین روی کیک های تولد نیز استفاده کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.