طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای از شیرینی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه خاگینه هویج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خاگینه هویج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خاگینه هویج خاگینه هویجی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کراکر نمکی شور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کراکر نمکی شور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کراکر نمکی شور کراکر نمکی یکی از انواع خوراکی های سالم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده …

طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی

شیرینی سابله شکلاتی , طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی , دستور پخت شیرینی سابله شکلاتی

شیرینی سابله شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی سابله شکلاتی
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
آرد۱۸۵ گرم
پودر قند یا شکر۷۰ گرم
کره۱۷۰ گرم
پودر کاکائو۲۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه شیرینی سابله شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی سابله شکلاتی خوشمزه ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با همزن برقی تخم مرغ را هم می زنیم تا بافت آن باز شود، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم و روی تخم مرغ الک می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد سفید و کش دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه بزرگ اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کره حجیم و پف دار شود. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه نشاسته ذرت و پودر کاکائو درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله روی کره الک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با لیسک مخلوط آرد و کره را مخلوط می کنیم، سپس مخلوط تخم مرغ را درون کاسه حاوی مخلوط آرد اضافه می کنیم و فولد می کنیم. توجه داشته باشید مایه شیرینی را فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به فرم دلخواه روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۲ دقیقه شیرینی ها کاملا بپزد. در ادامه پس از این مدت شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن به آن ها اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله هشتم

در نهایت زمانی که شیرینی های سابله به طور کامل خنک شد، یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر شیرینی را به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.